Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2007 Παιδιά ρίξτε κανα φως γιατί δε βλέπω φως αλλού.... Έχω το Microsoft Digital media pro πληκτρολόγιο και αγόρασα πρόσφατα την M-Audio Delta Audiophile 2496 κάρτα ήχου. Εγκατεστημένα το IntelliType Pro 5.2 και οι τελευταίοι drivers της κάρτας ήχου, όλα σε Windows XP Pro English. Παλιά με την Audigy, δούλευαν μια χαρά τα κουμπάκια volume up/down και mute του πληκτρολογίου αλλά τώρα με αυτή δεν δουλεύουν, παρά μόνο όταν τα πατάω μου πετάει ένα μήνυμα οτι έχει πρόβλημα το IntelliType και να το ξαναεγκαταστήσω (αυτό δεν λύνει το πρόβλημα). Φαντάζομαι το πρόβλημα εντοπίζεται στο οτι η κάρτα βασικά έχει δικό της πρόγραμμα για τον έλεγχό της και απο το panel των Windows δεν μπορώ να τα ελέγξω όλα (παρά μόνο Wave, Synth και CD, ή τουλάχιστον αυτά φαίνονται μόνο). Το Intelli Type δεν με αφήνει να ορίσω κάτι διαφορετικό σε αυτά τα πλήκτρα. Οπότε μήπως θα μπορούσα να κάνω κάποια ρύθμιση πιο βαθιά; Please πείτε καμιά ιδέα γιατί δεν βλέπω άλλον να έχει το ίδιο πρόβλημα και ανησυχώ... Έστειλα στην MS USA mail αλλά μου είπανε ότι δεν μπορούν να με βοηθήσουν γιατί διαφέρουν λέει οι εκεί εκδόσεις από τις εδώ. Έχω πάρει στην Ελληνική αντιπροσωπία αλλά με έχουν στην αναμονή κανα 5λεπτο (πάντα τόση ώρα κάνουν; ) Και έπειτα, να στείλω στην M-audio; Να στείλω στη MS Hellas; Δεν ξέρω πού να απευθυνθώ.... Ξέρω, το πρόβλημα ίσως ακούγεται μηδαμινό αλλά θέλω να δουλεύουν όλα τέλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.