aspirin Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2007 Έχω καταλήξει σε ένα usb printer. Δυστυχώς οι ethernet printers είναι τσουχτεροί για μένα.Θέλω να το μοιράσω με το pc του αδερφού μου ο οποίος είναι στο διπλανο δωμάτιο(κάπου 8 μέτρα μακριά) και να μη χρειάζεται να είναι ο δικός μου ανοιχτός. Έχω στήσει δίκτυο μεταξύ μας. Η λύση printer server είναι ακριβή κ δε δουλεύει πάντα, οπότε την αποκλείω.Σκέφτηκα να ρίξω ένα usb καλώδιο από κάθε υπολογιστή το οποίο να καταλήγει στον εκτυπωτή μέσω ενός switch για να πέρνει σήμα ανάλογα με το ποιός τον χρησιμοποιεί. Είδα ότι υπάρχουν τέτοια διακοπτάκια.Το θέμα είναι αν θα δουλέψει ένα καλώδιο 8 μέτρων. Ξέρω ότι ο περιορισμός είναι στα 5 μέτρα. Αλλά το θέμα είναι πώς δε χρειάζεται να στέλνει ρεύμα σε αυτή την απόσταση για να δουλέψει η συσκευή. Οι απώλειες του σήματος λέτε να είναι μεγάλες κ να μη παίξει το εγχείρημα? Ο εκτυπωτής λέτε να πάθει τίποτα που θα αλλάζει το σήμα από τον έναν υπολογιστή στον άλλον?Επίσης θέλω να μου δώσετε πληροφορίες για το πώς να φτιάξω ένα καλώδιο usb 8 μέτρων(τί καλώδιο να ζητήσω).Ευχαριστώ
unseen Ιανουάριος 2, 2007 #2 Ιανουάριος 2, 2007 θα χρειαστεις προεκταση usb active Eιναι σαν τις γνωστες usb προεκτασεις μονο που παιρνουν και ρευμα. Εγω θα προτεινα να ξανακοιταξεις για print server. Καλυτερη λυση μου φαινεταιhttp://www.skroutz.gr/products/list?keyphrase=print+server
aspirin Ιανουάριος 2, 2007 Author #3 Ιανουάριος 2, 2007 η λύση ενός print server όμως έχει χίλια δύο προβλήματα. Αν είναι θα πάρω το us robotics 9107 με άλλα 20 ευρώ κ θα τα έχω όλα πάνω του, αλλά ήθελα να το αποφυγω.
unseen Ιανουάριος 2, 2007 #4 Ιανουάριος 2, 2007 Eγω χρησιμοποιω συχνα print server σε εταιρειες που στελνουν πολλες εκτυπωσεις και δεν ειχα προβληματα. Μονο μια περιπτωση θυμαμε με εναν smc που δεν εβγαιναν σωστα καποιοι χαρακτηρες σε κρουστικο.
aspirin Ιανουάριος 2, 2007 Author #5 Ιανουάριος 2, 2007 θα το κοιτάξω τότε το θέμα, αφού λές ότι δουλέυει με printserver
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.