ΝΑΝΣΥ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟ ΤΟ 2007!!ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΩ 1 ΕΡΩΤΗΣΗ!!!ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΤΑ WINDOWS ΕΧΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΜΝΗΜΗ!!ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ???ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoal Ιανουάριος 1, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2007 καλη χρονια και σε εσενα. Καταρχην θα πρεπει να σε ενημερωσω οτι πρεπει να γραφεις με μικρους χαρακτηρες και οχι κεφαλαιους. Ειναι στους κανονες του φορουμ. Τωρα οσον αφορα τον ποιητη μαλλον εννοει οτι ο δισκος που εχεις τα windows εχει αρχισει και γεμιζει επικινδυνα και τα windows δεν μπορουν να δεσμευσουν την χωρητικοτητα που θελουν για virtual memory. Για να το τσεκαρεις κανε δεξι κλικ στον σκληρο δισκο C και στα Properties (ιδιοτητες) θα δεις ποση χωρητικοτητα εχει ακομα ο δισκος. Αν εχει κατω απο 2 γιγα τοτε αυτο ειναι το προβλημα σου οποτε αρχισε να ξεφορτωνεις πραμα. Καλη επιτυχια Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιανουάριος 1, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2007 Καλή χρονιά και σε σένα!Όπως είχα πεί χρειάζεται να βάλεις παραπάνω μνήμη (το πιθανότερο),είτε να μεγαλώσεις το Pagefile (system->properties->advanced->performance->settings->advanced->change μήπως βοηθήσει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιανουάριος 1, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από ΝΑΝΣΥ [Σήμερα, στις 19:05] ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟ ΤΟ 2007!!ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΩ 1 ΕΡΩΤΗΣΗ!!!ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΤΑ WINDOWS ΕΧΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΜΝΗΜΗ!!ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ???ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!! Θα ποστάρεις ερωτήσεις στο thelab όλο το 2007? :worship: Ε μη βιαστούμε να σου απαντήσουμε.Δοκίμασε να καθαρίσεις το σκληρό δίσκο, κάνε έναν έλεγχο του δίσκου και ένα defrag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΑΝΣΥ Ιανουάριος 1, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2007 σας ευχαριστω πολυ θα τα κοιταξω ολα αυτα και θα σας ενημερωσω πως πηγε η επιχειρηση!!εχω διαβασει τους κανονες αλλα ξεχασα οτι απαγορευονται τα κεφαλαια!συγνωμη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.