Jump to content

ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΜΝΗΜΗ

ΝΑΝΣΥ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟ ΤΟ 2007!!ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΩ 1 ΕΡΩΤΗΣΗ!!!ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΤΑ WINDOWS ΕΧΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΜΝΗΜΗ!!ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ???ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!

καλη χρονια και σε εσενα. Καταρχην θα πρεπει να σε ενημερωσω οτι πρεπει να γραφεις με μικρους χαρακτηρες και οχι κεφαλαιους. Ειναι στους κανονες του φορουμ. Τωρα οσον αφορα τον ποιητη μαλλον εννοει οτι ο δισκος που εχεις τα windows εχει αρχισει και γεμιζει επικινδυνα και τα windows δεν μπορουν να δεσμευσουν την χωρητικοτητα που θελουν για virtual memory. Για να το τσεκαρεις κανε δεξι κλικ στον σκληρο δισκο C και στα Properties (ιδιοτητες) θα δεις ποση χωρητικοτητα εχει ακομα ο δισκος. Αν εχει κατω απο 2 γιγα τοτε αυτο ειναι το προβλημα σου οποτε αρχισε να ξεφορτωνεις πραμα. Καλη επιτυχια

Καλή χρονιά και σε σένα!Όπως είχα πεί χρειάζεται να βάλεις παραπάνω μνήμη (το πιθανότερο),είτε να μεγαλώσεις το Pagefile (system->properties->advanced->performance->settings->advanced->change μήπως βοηθήσει..

Αρχική απάντηση από ΝΑΝΣΥ [Σήμερα, στις 19:05]

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟ ΤΟ 2007!!ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΩ 1 ΕΡΩΤΗΣΗ!!!ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΤΑ WINDOWS ΕΧΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΜΝΗΜΗ!!ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ???ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!

Θα ποστάρεις ερωτήσεις στο thelab όλο το 2007? :worship:

Ε μη βιαστούμε να σου απαντήσουμε.

Δοκίμασε να καθαρίσεις το σκληρό δίσκο, κάνε έναν έλεγχο του δίσκου και ένα defrag.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.