GoMaR Ιανουάριος 5, 2007 #21 Ιανουάριος 5, 2007 Εδω ρε παιδια μου βγαλανε το Age of Empires 2 για ps2...Το ειδα αυτο κ ΕΠΑΘΑ!!!Τωρα θα μου πειτε ενα καρο αλλα games...Αλλα μετα απο αυτο επαψα πια να κοιταζω παιχνιδια για κονσολες γιατι ειμαι 100% αρνητικος..Το να παρει καποιος μια κονσολα , μια τιμονιερα κ εναν projectora , συμφωνω...Αλλα οχι να παιρνουν για να πεζουν doom και quake και age of empires...Το εχουν χεσει το θεμα
darksoho Ιανουάριος 6, 2007 #22 Ιανουάριος 6, 2007 οντως καποια παιχνιδια δεν μπορουν με τιποτα να παιχτουν σε κονσολα οσο κι αν προσπαθησεις
gbak Ιανουάριος 6, 2007 #23 Ιανουάριος 6, 2007 αντε να παιξεις battlefield 2 σε κονσολα....αντε γεια!ειδικα σε fps αν δεν εχω keyboard και mouse δεν μπορω να λειτουργησω....βεβαια οσο αναφορα το hardware η ubisoft μας την εφερε ασχημα....απαραδεκτη!!δυο χρονων agp 500 ευρα την πληρωσα και να μην μπορω να τρεξω το game εστω με τα πιο low settings!...
minus Ιανουάριος 6, 2007 #24 Ιανουάριος 6, 2007 Κραταει χρονια αυτη η κολωνια...Καθε λιγο θυμαμαι να αναβει συζητηση για το οτι το pc gaming πεθαινει, αλλα ολο εδω ειναι και δεν λεει να μας αφησει. Και καλα κανει βεβαια. Εγω ας πουμε παιζω flight simulators και μου αρεσουν πολυ και τα adventures, οποτε εχω χρονο τουλαχιστον να ασχοληθω. Σε κονσολες...παπαλα.
marios007 Ιανουάριος 12, 2007 #25 Ιανουάριος 12, 2007 Δεν νομίζω πως οι νέες κονσόλες πλεον διαφέρουν πολύ απο PC. Εδώ το Dreamcast είχε πληκτρολόγιο.Πλεον όλα τα games πρώτα θα βγαίνουνσε κονσόλες και μετά στα PC (δυστυχώς)!
minus Ιανουάριος 12, 2007 #26 Ιανουάριος 12, 2007 marios007, απο την εποχη του atari2600, οι κονσολες ηταν μπροστα απο τα παιχνιδια των υπολογιστων. Παντα ετσι ηταν η κατασταση.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.