Jump to content

Κονσόλες VS PC (όσον αφορά το Hardware)

kreach

Recommended Posts

Εδω ρε παιδια μου βγαλανε το Age of Empires 2 για ps2...

Το ειδα αυτο κ ΕΠΑΘΑ!!!

Τωρα θα μου πειτε ενα καρο αλλα games...Αλλα μετα απο αυτο επαψα πια να κοιταζω παιχνιδια για κονσολες γιατι ειμαι 100% αρνητικος..

Το να παρει καποιος μια κονσολα , μια τιμονιερα κ εναν projectora , συμφωνω...

Αλλα οχι να παιρνουν για να πεζουν doom και quake και age of empires...Το εχουν χεσει το θεμα

οντως καποια παιχνιδια δεν μπορουν με τιποτα να παιχτουν σε κονσολα οσο κι αν προσπαθησεις

αντε να παιξεις battlefield 2 σε κονσολα....αντε γεια!

ειδικα σε fps αν δεν εχω keyboard και mouse δεν μπορω να λειτουργησω....

βεβαια οσο αναφορα το hardware η ubisoft μας την εφερε ασχημα....απαραδεκτη!!

δυο χρονων agp 500 ευρα την πληρωσα και να μην μπορω να τρεξω το game εστω με τα πιο low settings!...

Κραταει χρονια αυτη η κολωνια...

Καθε λιγο θυμαμαι να αναβει συζητηση για το οτι το pc gaming πεθαινει, αλλα ολο εδω ειναι και δεν λεει να μας αφησει. Και καλα κανει βεβαια.

Εγω ας πουμε παιζω flight simulators και μου αρεσουν πολυ και τα adventures, οποτε εχω χρονο τουλαχιστον να ασχοληθω. Σε κονσολες...παπαλα.

Δεν νομίζω πως οι νέες κονσόλες πλεον διαφέρουν πολύ απο PC.

Εδώ το Dreamcast είχε πληκτρολόγιο.

Πλεον όλα τα games πρώτα θα βγαίνουνσε κονσόλες και μετά στα PC (δυστυχώς)!

marios007, απο την εποχη του atari2600, οι κονσολες ηταν μπροστα απο τα παιχνιδια των υπολογιστων. Παντα ετσι ηταν η κατασταση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.