kreach Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2007 Έχω την απορία, οι κονσόλες που υπάρχουν, αλλά και υπήρξαν σε βαθμό Hardware αλλά και λογισμικού ΠΩΣ μπορούν να συγκριθούν με υπολογιστή??? Για παράδειγμα η Χ κονσόλα τρέχει όσο ένας Υπολογιστής με χαρακτηριστικά Ψ αν τρέχανε το ίδιο παιχνίδι (με emulator) ή έστω ένα παιχνίδι με παρόμοιες απαιτήσεις από το μηχάνημα. Χρήσιμες Σελίδες Nintendo Wii PlayStation 3 XboX 360 GameCube XBOX PlayStation 2 Nintendo 64 PlayStation 1 το PSX PSP GameBoy Advance GameBoy Color PS Δεν έχει νόημα να συγκρίνουμε Παιχνίδια Κονσόλας - Υπολογιστή ή γενικά Gaming σε κονσόλα - Υπολογιστή γιατί είναι θέματα κυρίως Υποκειμενικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιανουάριος 1, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2007 Δεν μπορουν να συγκριθουν. Οι κονσολες ειναι βελτιστοποιημενες για να τρεχουν παιχνιδια ενω ο υπολογιστης πρεπει να τρεχει απιστευτο αριθμο διαφορετικων εφαρμογων πανω σε διαφορετικα λειτουργικα.Οι κονσολες τελευταιας γενιας εχουν 512 συνολικη μνημη για καρτα και συστημα....σε windows δεν μπορεις καν να τρεξεις παιχνιδι με 512 RAM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Ιανουάριος 1, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2007 Ναι συμφωνώ, αλλά για να παίξεις παιχνίδια με ίδιες περίπου απαιτήσεις τι υπολογιστή χρειάζεσαι για κάθε περίπτωση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_gld Ιανουάριος 2, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Αρχική απάντηση από kreach [Σήμερα, στις 01:01] Ναι συμφωνώ, αλλά για να παίξεις παιχνίδια με ίδιες περίπου απαιτήσεις τι υπολογιστή χρειάζεσαι για κάθε περίπτωση? Και παλη δεν μπορεις να κανεις συγκριση!!! Θα σου δοσω ενα πολυ απλο παραδειγμα: Εχουμε ενα ps2 και ενα pc που αποτελειτε απο athlon643000 1 gb ram και ati x800.. Ειναι λογικο πως σε θεματα γραφικων ειναι ανοτερο αυτο το σχετικα παλιο pc αλα αρκετα καλητερο απο το ps2 σε θεμα hardware.Το θεμα ειναι πως splinter cell DA δεν μπορεις να παιξεις στο PC και sto ps2 μπορεις Θα μου πεις να μην σταθω σε αυτη τη βλακεια της ubi αλα ειναι ενα απο τα πολα παραδειγματα οπου καταλαβαινεις πως δεν μπορεις να ξερεις αν το pc που θα στησεις σημερα θα ειναι σιμβατο με ολα τα games του χρονου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demis_1416003266 Ιανουάριος 2, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Συμφωνω με τον kallileo..Πολυ απλα δεν μπορεις να κανεις μια τετοια συγκριση..Γι'αυτο και εγω ποτε δεν εχω ασχοληθει με gaming στο Pc προτιμω μια κονσολα :banging: εντελως υποκειμενικο ειναι αυτο βεβαια..!@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Ιανουάριος 2, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Ειναι τελειως υποκειμενικο .Παρολα αυτα με το pc με athlon 3000 και χ800 παιζει αφανταστα πιο καλα το pes απο το xbox360 και το ps2 οπου δεν φαινονται οι λεπτομεριες και το game μοιαζει τραγελαφικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_gld Ιανουάριος 2, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Το καλο ειναι πως στην εποχη που βρησκομαστε εχουμε πολλες επιλογες να κανουμε ετσι ωστε να ειμαστε ολοι ευχαρηστιμενοι.Μονο πλεονεκτες να μην ειμαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
HcR Ιανουάριος 4, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2007 Εγω προτιμώ τα παιχνίδια να τα παίζω στον Η/Υ γιατί: 1ον Τα λεφτά που θα δώσω για να αγοράσω μια σύγχρονη κολσολα τα δίνω στο Η/Υ και κάνω μια καλή αναβάθμιση και τα λεφτά μου δεν πάνε μονό για παιχνίδι αλλά και για γενική χρήση 2ον βρίσκω πιο εύκολα παιχνίδια για τον Η/Υ 3ον αν έχεις ένα τηλεχειριστήριο στον Η/Υ δεν βρίσκεις και μεγάλες διαφορές στο χειρισμό Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιανουάριος 4, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από HcR [Σήμερα, στις 13:50] 3ον αν έχεις ένα τηλεχειριστήριο στον Η/Υ δεν βρίσκεις και μεγάλες διαφορές στο χειρισμό Προφανως δεν εχεις παιξει wii sports Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Ιανουάριος 4, 2007 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από GruntGR [Σήμερα, στις 17:41] Προφανως δεν εχεις παιξει wii sports Το εχω ξαναπει:το wii δεν ειναι κονσολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
HcR Ιανουάριος 4, 2007 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2007 Εντάξει υπάρχουν και εξαίρεσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mainframe Ιανουάριος 4, 2007 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2007 Το PC παταέι την κονσόλα εδώ και πολύυυυυυυυυ καιρό. Το θέμα είναι πως για να το κάνει αυτό θέλει πολλύυυυυυυυυυ χρήμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιανουάριος 4, 2007 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από steve_m [Σήμερα, στις 15:55] Το εχω ξαναπει:το wii δεν ειναι κονσολα Για εξηγησου ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Ιανουάριος 4, 2007 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2007 εγω πιστεύω πως κάποια παιχνίδια είναι για τις κονσόλες και όχι για τα pc. Rally, ποδοσφαιράκια, και γενικότερα τα αθλήματα είναι για κονσολες, απλά δεν σου παέι η καρδία να τα παίξεις στο pc. ένω τα strategy, rpg, fps και style manager ειναι αποκλειστικά για pc και αυτό αποδεικνύεται συνέχεια με το να προσπαθούν να βγάλουν κάποια τέτοια παιχνίδια στις κονσόλες πχ Age of Empires, Diablo, Football Manager, Cs και άλλα. Ο υπολογιστής είναι μακράν καλύτερος από μια κονσόλα και όπως βλέπουμε τα τελευταία χρόνια oι εταιρίες που φτιάχνουν κονσόλες απλά προσπαθούν να δημιουργήσουν κονσόλες που να γίνοντα σαν τα PC και όταν γίνει αυτό θα χαθεί η έννοια κονσόλα και απλά θα παίρνεις ενα PC με λιγότερα λεφτά που θα έχει ειδίκευση στα παιχνίδια (αυτό το λέω όταν πρωτο βγήκε το ΧΒΟΧ που είχε σκληρό και τώρα έχει καθιερωθει στις κονσόλες ή τώρα που αρχίζει να μπαίνει και Internet στις κονσόλες.)Εγώ όταν παίρνω μια κονσόλα την παίρνω για να παίζω τα παιχνίδια που σας είπα στην αρχή με την παρέα μου και να πέφτει χαβαλές και όχι για να έχω ένα δεύτερο (μινι)Pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
darksoho Ιανουάριος 4, 2007 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2007 καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα. εδω και 10 χρονια που ασχολουμαι με το Pc πιστευα πως δεν χρειαζομαι κονσολα γιατι πολυ απλα κανεις πολλα πραγματα στο Pc και εκτος του αλλου καποια παιχνιδια οπως shoot em up δεν παιζονται σε κονσολες αλλα με πληκτρολογιο και ποντικι. ολα αυτα τα χρονια ζηλευα που εβλεπα φιλους να παιζουν παιχνιδια στο Ps2 και εγω να περιμενω 6μηνες εως και χρονο για να βγει στο Pc. προσφατα αποκτησα ενα psp και πραγματικα σαν μικρο παιδι βρηκα την υγεια μου. μουσικη, παιχνιδια, ταινιες και μεχρι προσφατως εξομοιωτης των γνωστων παλιων κονσολων snes,mega drive,neo geo αλλα κυριως playstation one. πραγματικα αραζα στον καναπε και επαιζα σε στιγμες που βαριομουν να κατσω στο Pc. θελω να καταληξω οτι καλο το Pc αλλα καλη και η κονσολα. δεν τα συγκρινω απλα θα πω πως χρειαζονται και τα 2. δηλαδη αντι για να παρεις την 8800 με 450ευρω παιρνεις μια 8600 αργοτερα που θα κανει μιση τιμη και ετσι παιρνεις και κονσολα και καλη καρτα γραφικων για τις απαιτησεις των παιχνιδιων. ετσι εχουμε ps3 με high difinition και 8600gt στο πλεον αναβαθμισμενο pc μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doitjustdoit Ιανουάριος 5, 2007 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2007 Σε θέμα hardware πάντα μα πάντα ο υπολογιστής θα είναι μπροστά από τις κονσόλες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HcR Ιανουάριος 5, 2007 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2007 Αυτο δεν θα ισχυει για παντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
doitjustdoit Ιανουάριος 5, 2007 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2007 Μην το λες! Μία κονσόλα βγαίνει κάθε 5 χρόνια. Τα hardware του υπολογιστή όμως ανανεώνεται συνεχώς. ’ρα και ας βγει μία κονσόλα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε 2-3 χρόνια το πολύ οι υπολογιστές θα την περάσουνε γιατί οι εταιρίες θα βγάλουν νέο hardware σε αυτό πιο εξελιγμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HcR Ιανουάριος 5, 2007 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2007 Σωστο και αυτο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
white_devil Ιανουάριος 5, 2007 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από steve_m [Χθες, στις 17:55] Το εχω ξαναπει:το wii δεν ειναι κονσολα Δηλαδή; Τι είναι ακριβώς;????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.