giorgos_cupra Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2007 Χρονια πολλα παιδια και ευτυχισμενο το 2007!! Ειπα κι εγω με τον καινουργιο χρονο να περασω καινουρια windows.Βαζω λοιπον τα xp με το sp2 αλλα δν βλεπει την καρτα μου,μια 6800gs agp.Δεν μπορω να περασω drivers γιατι μου λεει οτι δν υπαρχει τετοιο υλικο.Δοκιμασα να την καταργησω τελειως αλλα παλι δν την αναγνωριζε,την ξαναεβαλα μηπως δν πατουσε καλα αλλα ακομη δν την αναγνωριζει...Τι κανω παιδια?Δωστε ενα χερακι
VIL Ιανουάριος 1, 2007 #2 Ιανουάριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από giorgos_cupra Χρονια πολλα παιδια και ευτυχισμενο το 2007!! Ειπα κι εγω με τον καινουργιο χρονο να περασω καινουρια windows.Βαζω λοιπον τα xp με το sp2 αλλα δν βλεπει την καρτα μου,μια 6800gs agp.Δεν μπορω να περασω drivers γιατι μου λεει οτι δν υπαρχει τετοιο υλικο.Δοκιμασα να την καταργησω τελειως αλλα παλι δν την αναγνωριζε,την ξαναεβαλα μηπως δν πατουσε καλα αλλα ακομη δν την αναγνωριζει...Τι κανω παιδια?Δωστε ενα χερακι Δώσε περισσότερα στοιχεία για το πισι σου.
giorgos_cupra Ιανουάριος 1, 2007 Author #4 Ιανουάριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από VIL Δώσε περισσότερα στοιχεία για το πισι σου. Δεν καταλαβαινω που θα βοηθησουν τα παραπανω στοιχεια του συστηματος μου στο προβλημα αλλα τελος παντων...3.4 northy s478 ακλοκαριστος,2Χ512 ddr400 kingston,mobo albatron PX875 Pro,creative X-Fi,2 δισκοι κι ενα οπτικο...Αρχική απάντηση από def ποιους drivers βαζεις? Def εχω δοκιμασει τους 97.44,τους 83.60,τους 61.77,66.72,66.81,71.22.Και ολοι μου λενε οτι δεν υπαρχει συσκευη στο συστημα!
VIL Ιανουάριος 1, 2007 #5 Ιανουάριος 1, 2007 Nα υποθέσω ότι τα γουίντος με σερβιςπακ2 είναι ορίτζιναλ? και μία ενημέρωση ασχολούμαι με πισι από τό 1982 :magic: α να ευχηθώ και εγω καλλή χρονιά με υγεία, για όλα τα παιδιά του φόρουμ
Occultist Ιανουάριος 1, 2007 #6 Ιανουάριος 1, 2007 Κατάργησε πρώτα, ότι σχετικό με την κάρτα γραφικών. Μετά, πέρνα (ξανά, αν το έχεις κάνει ήδη), νέα έκδοση drivers για τη μητρική.
giorgos_cupra Ιανουάριος 2, 2007 Author #7 Ιανουάριος 2, 2007 Δν ξερω αν εχω την τελευταια εκδοση απο τους drivers της μητρικης...Πρεπει να το κοιταξω...Μαλλον αυτο θα ειναι
giorgos_cupra Ιανουάριος 2, 2007 Author #8 Ιανουάριος 2, 2007 Εβαλα τους τελευταιους drivers αλλα παλι δεν εγινε τιποτα.Το everest αναγνωριζει και οτι ειναι το 875 chipset και οτι ειναι ενεργοποιημενο το AGP...
giorgos_cupra Ιανουάριος 4, 2007 Author #9 Ιανουάριος 4, 2007 Καμια αλλη ιδεα ρε παιδια???Update:Δοκιμασα και μια 6600gt παλι το ιδιο προβλημα ειχε.Αρα δν φταιει η καρτα γραφικων...
KING1977 Ιανουάριος 4, 2007 #10 Ιανουάριος 4, 2007 Ισως να παιζει κατι στο BIOS . Τσεκαρε το η ακομα καλυτερα κανε BIOS UPDATE.
cosmic Ιανουάριος 4, 2007 #11 Ιανουάριος 4, 2007 πΡΙΝ βαλεις τα xp τι windows είχες.....?Τον display adapter στο control panel ως τι τον βλέπει??????Μήπως περασες sp2 πανω απο σπ@σμεν@ win????H mobo μήπως εχει vga on board??
JimmyFox Ιανουάριος 4, 2007 #12 Ιανουάριος 4, 2007 Στη θέση σου θα εγκαθιστούσα τα Windows ΧΩΡΙΣ το SP2, θα σέταρα το μηχάνημα και μετά θα έβαζα και το SP2.
knight_77 Ιανουάριος 4, 2007 #13 Ιανουάριος 4, 2007 Δοκιμασες με τους drivers απο το cd της? Kατι αναλογo μου ειχε συμβει και εμενα με την 7950GT,και επρεπε να εγκαταστισω τους δικους της οδηγους και μετα τους νεοτερους... Give it a try
asikamin Ιανουάριος 4, 2007 #14 Ιανουάριος 4, 2007 δες στο bios αν υπάρχει assigne irq to vga και κάντο enable
giorgos_cupra Ιανουάριος 5, 2007 Author #15 Ιανουάριος 5, 2007 Λοιπον παιδια τα εκανα ολα τα παραπανω αλλα δεν εγινε τιποτα!!Τα λεω αναλυτικα:Πριν βαλω xp,παλι τα xp pro ειχα απλα τα ξαναπερασα για να καθαρισει το συστημα.Στο κοντρολ πανελ γραφει ελενγκτης βιντεο(συμβατος VGA).Η μητρικη δν εχει on board vga.Δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα στο bios γιατι εδω και μηνες με το ιδιο bios ετρεχε η καρτα μια χαρα.@Jimmyfox:το εκανα κι αυτο αλλα το ιδιο ακριβως προβλημα υπαρχει@Knight_77:Δεν δοκιμασα drivers απο το cd,γιατι δεν εγκαταστει ουτε την 6600.Αρα το προβλημα δν ειναι συγκεκριμενα η 6800@Asikamin:δεν υπαρχει κατι τετοιο στο bios,αλλα δν ειχα ποτε προβλημα με το bios παλιοτερα
geoal Ιανουάριος 5, 2007 #16 Ιανουάριος 5, 2007 βαλε στο βιος το agp στο 4χ και κλεισε το fast writes (αν εχεις επιλογη).Μπες στα Windows βαλε τους drivers και μετα μπορεις να ξαναβαλεις το agp στο 8Χ. Δοκιμασε και πες μας.Σημειωση : αν με agp 4x τα windows δεν φορτωνουν θα πρεπει να κανεις φορματ και να περασεις windows με το agp 4x kai fast writes off απο to ΒΙΟS.
giorgos_cupra Ιανουάριος 6, 2007 Author #17 Ιανουάριος 6, 2007 Ρε παιδια δεν εχει το bios το δικο μου τετοιες ρυθμισεις!!!
Panansas Ιανουάριος 6, 2007 #18 Ιανουάριος 6, 2007 Κανε και μια δοκιμη χειροκινητα να τους περασεις, δηλαδη να ορισεις εσυτην διαδρομη (οχι auto) που θα βρει τους drivers (απο cd η hd).Φυσικα σε καποιο σημειο τα win θα σου πουνε οτι αυτο που πας να περασειςδεν συνηστατε για την συσκευη σου (δεν δινεις σημασια και προχωρας).Καλη επιτυχια...
giorgos_cupra Ιανουάριος 6, 2007 Author #19 Ιανουάριος 6, 2007 Αρχική απάντηση από Panansas [Σήμερα, στις 20:48] Κανε και μια δοκιμη χειροκινητα να τους περασεις, δηλαδη να ορισεις εσυτην διαδρομη (οχι auto) που θα βρει τους drivers (απο cd η hd).Φυσικα σε καποιο σημειο τα win θα σου πουνε οτι αυτο που πας να περασειςδεν συνηστατε για την συσκευη σου (δεν δινεις σημασια και προχωρας).Καλη επιτυχια... Δυστυχως δεν φτανω στο σημειο να μου πει οτι δεν συνισταται.Εννοειται πως εχω δοκιμασει να περασω τους drivers χειροκινητα,αλλα μου λεει οτι το ini που του δειχνω δεν περιεχει πληροφοριες για την συσκευη μου.Το προβλημα ειναι οτι δεν βλεπει την καρτα το pc καθολου!Δεν την αναγνωριζει με την καμια!Και στην διαχειριση συσκευων,στις ιδιοτητες της καρτας γραφει θεση διαυλος PCI,αλλα εχω περασει κανονικα τους drivers της μητρικης!Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται!
cosmic Ιανουάριος 6, 2007 #20 Ιανουάριος 6, 2007 βαζεις την καινουργια κάρτα και στην συνεχεια πηγαινεις control panel -add new hardware....εκει τουλαχιστον βλεπει κατι σε καρτα agp????An οχι παιζει να υπαρχει προβλημα με την μητρική σου αφου οπως ειπες το ιδιο συναιβει και με αλλη καρτα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.