HellhammeR Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2007 Μήπως ξέρει κανέις τι θα χρειαστώ για να μπορέσω να περάσω ταινίες απο κασετες VHS στον υπολογιστή? Ας πούμε τι προγράμματα θα χρειαστώ και τι καλώδια. Επίσης μπορείτε να μου πείτε κάποιο πρόγραμμα που να ενώνει VOB files σε ένα ενιαίο?? Ευχαριστώ.
gdp77 Ιανουάριος 1, 2007 #2 Ιανουάριος 1, 2007 Για το πρώτο σκέλος, θα χρειαστείς μια κάρτα σύλληψης εικόνας. Τα καλώδια που θα χρειαστείς, θα τα έχει η κάρτα στη συσκευασία της Όσο για το πρόγραμμα που θα χρειαστείς, ακόμα και το movie maker των win θα κάνει μια χαρά τη δουλειά του.
ergotelis Ιανουάριος 1, 2007 #3 Ιανουάριος 1, 2007 Επειδή προσωπικά αντιμετώπισα το ίδιο θέμα, σου προτείνω να πάρεις απλά μια κάρτα τηλεόρασης και μετά το ξανασυζητάμε, γιατί έτσι θα κάνεις τη ζωή σου ευκολότερη . Βέβαια αν θες καλύτερη ποιότητα, τότε πρέπει να το δούμε. Καλώδια προγράμματα μην ανησυχείς θα τα έχει λογικά η κάρτα τηλεόρασης. Εγώ ωστόσο έχω άλλη ερώτηση, τι video έχεις?Τι δυνατότητες/εξόδους έχει?
mariosalice Ιανουάριος 1, 2007 #4 Ιανουάριος 1, 2007 Αν έχει video in η κάρτα γραφικών, σύνδεσε το video σου στην κάρτα γραφικών και κατέβασε το WDM οδηγό της κάρτας γραφικών.Μετά χρησιμοποίησε όποιο πρόγραμμα θέλεις (των Windows ή της Pinnacle)Υπάρχουν και ειδικές κάρτες σύλληψης video για επαγγελματίες.Δουλειά μπορείς να κάνεις και με TV card.
Spyrious Ιανουάριος 1, 2007 #5 Ιανουάριος 1, 2007 Επειδή ψάχνομαι για κάρτα video έχει κανένας να μου προτείνει κάποια;
HellhammeR Ιανουάριος 1, 2007 Author #6 Ιανουάριος 1, 2007 Μάλιστα... Σχετικά με τα vob files κανενα καλο προγραμματάκι ξέρετε να μου προτείνεται? Ας πούμε έχω 2 dvd των 2GB με αρχεια VOB το καθένα και θέλω να τα βάλω σε ένα των 4GB
inertiacreep Ιανουάριος 2, 2007 #7 Ιανουάριος 2, 2007 Cyberlink PowerDirector 5. Απλό, εύχρηστο και συνεργάζεται με τα περισσότερα format - και με vob εννοείται.
mariosalice Ιανουάριος 3, 2007 #8 Ιανουάριος 3, 2007 Από την υπογραφή μου Video Capture: Pinnacle Studio AV/DV
Spyrious Ιανουάριος 3, 2007 #9 Ιανουάριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από mariosalice Από την υπογραφή μου Video Capture: Pinnacle Studio AV/DV Κατι λίγο πιο οικονομικό;πχ http://www.pixmania.com/gr/gr/441443/art/pinnacle-systems/acquisition-card-pci-stud.html
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.