GoMaR Ιανουάριος 4, 2007 Author #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2007 Πολυ σκληρο τελικα Μιας κ ειχα 12 βαθμους εξω..και 24 μεσα...Ε,ειπα να το βγαλω να δω.... Μπορει να ειχα 28 idle...Μπορει να ειχα 50full αλλα επειδη κρυωνα κιολας δεν πολυ ειδα ασπρο φως Μπορει να επιασα 3,9 αλλα μονο τα ειδα...3,8 επιασα κ ετρεξα aquamark.. Απο οτι καταλαβα πρεπει να χρειαζεται πολυ ρευμα o cpu μου για να τρεχει καλα... Anyway,τελικα καταλαβα οτι δεν χρειαζομαι w/c Have a nice day Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιανουάριος 4, 2007 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από GoMaR-> Πολυ σκληρο τελικα Μιας κ ειχα 12 βαθμους εξω..και 24 μεσα...Ε,ειπα να το βγαλω να δω.... Μπορει να ειχα 28 idle...Μπορει να ειχα 50full αλλα επειδη κρυωνα κιολας δεν πολυ ειδα ασπρο φως Μου φαίνεται ο Αϊ Βασίλης αντί για ψύκτρες και πολύμετρα, έπρεπε να σου φέρει στολή σκί ολόσωμη :P :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 4, 2007 Author #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από tifozif1 [Σήμερα, στις 21:25] Μου φαίνεται ο Αϊ Βασίλης αντί για ψύκτρες και πολύμετρα, έπρεπε να σου φέρει στολή σκί ολόσωμη :P :D Μου την εφερε πριν 2 χρονια για τα καλαβρυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 4, 2007 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2007 Αν δεν κάνω λάθος ο Doctor μας το είχε μόνιμα έξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 4, 2007 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly Αν δεν κάνω λάθος ο Doctor μας το είχε μόνιμα έξω. Πρωτοπόρος ο Doctor Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιανουάριος 4, 2007 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από xrist22 Πρωτοπόρος ο Doctor υδρόψυξη που αντί για αντλία συνέδεε μεγάλο λάστιχο στη βρύση του μπαλκονιού και την έξοδο στην αποχέτευση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SetoS Ιανουάριος 5, 2007 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 00:18] υδρόψυξη που αντί για αντλία συνέδεε μεγάλο λάστιχο στη βρύση του μπαλκονιού και την έξοδο στην αποχέτευση... γνωριζουμε τι λογαριασμο νερου εκανε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHNX2 Ιανουάριος 5, 2007 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2007 μπαααα δε γνωρίζουμε είναι μέσα τώρα από τα χρέη Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1416003252 Ιανουάριος 5, 2007 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από JOHNX2 [Σήμερα, στις 03:26] μπαααα δε γνωρίζουμε είναι μέσα τώρα από τα χρέη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.