Jump to content

Εκτύπωση σε cd

Recommended Posts

Canon Pixma ip4300 στα 130 Ευρώ. Μου τον κάνανε δωράκι οι γονείς μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

(+) Μπορείς να εκτυπώσεις και φώτο σε gloss paper (10x15)

και ο IP 5200 που έχω κάνει άψογες εκτυπώσεις και σε cd και σε φωτογραφικό χαρτί. Υπόψιν από τους πιο οικονομικούς στο είδος του.

Εγω έχω τον Canon iP4200... απόλυτα ευχαριστημένος. ο 4200 και ο 5200 ειναι η περσινη σειρα, διάλεξε κάτι μεταξύ του 4300 και 5300. Απ' όσο γνωρίζω η μόνη διαφορά ειναι στην ταχύτητα εκτύπωσης. από ποιότητα ειναι ίδιοι...

Καλα οι τυοωσεις πανω σε cd απο canon που ειδα ειναι πραγματικα αψογες και ψαρωτικες...νομιζα πως ηταν αγορασμενες ταινιες!

++

Το μονο που θες ειναι εκτιπώσιμα CD/DVD (αυτα που ειναι λευκο ματ) Βρισκεις παντου τετοια στην ιδια τιμη με τα απλα...

Και με ποιο προγραμμα τυπωνεται πανω στο cd? Με τα κλασικα(photoshop κλπ) ή τιποτε ειδικο?

Οι canon εχουν δικο τους προγραμμα που παιζει αρκετα καλα αλλα εννοειται μπορεις να χρησιμοποιησεις και κατι αλλο αν σε βολευει καλυτερα.

Αλλη μια ψηφος απο εμενα στους canon. Εχω εκτυπωσει πανω απο 1000 φωτογραφιες σε CD/DVD χωρις προβληματα και με εξαιρετικη ποιοτητα.

Ναι το προγραμματακι που σου δινει ειναι πολυ ευκολο... Εγω συνηθως φτιαχνω την φοτο που θελω στο photoshop και μετα την περνας στο προγραμματακι της canon...

Αρχική απάντηση από agganis

Το προγραμμα για εκτυπωση που εχουν (cdlabel print) οι canon ειναι ευκολo στην χρηση του και δουλευει αρκετα καλα.

Tο κατεβαζεις απο την canon ή το βρισκεις στο cd που ερχεται μαζι με τον εκτυπωτη?

Canon iP4200 και από εμένα. Κανένα πρόβλημα εδώ και 4-5 μήνες και πολύ καλές εκτυπώσεις σε ματ και γυαλιστερό χαρτί. (πάντα φωτογραφικό μιλάω).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.