afracten Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2007 Χρονια Πολλα και Ευτυχισμένος ο Νέος Χρόνος!!!!! λοιπον μου εφεραν το hitman blood money, αλλα μολις ειδα ta min.requirements (και να μην τα εβλεπα...) καταλαβα οτι δεν θα τρεξει ποτε στο pc μου....:cry: :cry: so, εχετε να μου προτεινετε κανενα καλο, σχετικα τελευταιο game το οποιο δεν θα μου διημιουργησει προβληματα? (ολα στο low of course). σκεφτομαι να αγορασω το Civilization IV, εσεις τι λετε? ευχαριστω. Χρονια Πολλα και Ευτυχισμένος ο Νέος Χρόνος!!!!!
Rommel.Gr Ιανουάριος 1, 2007 #2 Ιανουάριος 1, 2007 Καλη χρονια Τωρα στο θεμα σου προσωπικη μου αποψη αντι να αγορασεις 1-2 games καλυτερα να μαζεψεις 100-120 ευρω και να παρεις μια καρτουλα,γιατι με την 5200 πολυ χλωμο σε κοβω.
kallileo Ιανουάριος 1, 2007 #3 Ιανουάριος 1, 2007 Η cpu δεν ειναι χαλια για αξιοπρεπες gaming αλλα η καρτα θελει αλλαγη...
afracten Ιανουάριος 1, 2007 Author #4 Ιανουάριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από Rommel.Gr Καλη χρονια Τωρα στο θεμα σου προσωπικη μου αποψη αντι να αγορασεις 1-2 games καλυτερα να μαζεψεις 100-120 ευρω και να παρεις μια καρτουλα,γιατι με την 5200 πολυ χλωμο σε κοβω. δλδ το Civilization δεν θα το τρεχει? ειναι παιχνιδι με πολλες απαιτησεις? κανεις που το δοκιμασε? (διαβασα οτι τα 128mb καρτας γραφικων ειναι recommended.)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.