harrybani Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2006 καλησπερα και χρονια πολλα κιολαςΛοιπον κατευθειαν στο ψητο,ανοιγει το μηχανημα κ αρκετες εως πολλες φορες η οθονη δεν αναβει(dvi cable).Το προβλημα ειναι τσεκαρισμενο κ απο αλλους κ ειναι γνωστο αυτο http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20061218112408078&board_id=1&model=P5W+DH+Deluxe&page=1&SLanguage=en-us Και ρωτω εγω τωρα,ειμαστε σοβαροι;Ποσος καιρος θα περασει για να λυθει;Θα κανω rma την μητρικη,απλως το εγραψα για να ξερεται τι συμβαινει κ να προσεχετε.Κ παλι χρονια πολλα
ThorLite Δεκέμβριος 31, 2006 #2 Δεκέμβριος 31, 2006 Εχεις δοκιμασει να παιξεις με τις ρυθμισεις που εχει για το PCIe στο BIOS κατω απο τα memory timings?Aπο περιεργια ρωταω εγω ATi εχω στην P5W DH αλλα καλα θα κανεις να της κανεις RMA αν περιμενεις απο την Αsus να το λυσει σωθηκες......
Maximus Δεκέμβριος 31, 2006 #3 Δεκέμβριος 31, 2006 Καλή Χρονιά παίδες! To πάθαινα με την A8R32 MVP Dlx αυτό, με την Ρ5Β διορθώθηκε. Μάλλον γενικό πρόβλημα των ASUS είναι, τι να πω.
harrybani Δεκέμβριος 31, 2006 Author #4 Δεκέμβριος 31, 2006 Ναι εχω δοκιμασει αλλα τιποτα...Περιμενω μια σοβαρη μητρικη να βγει για να παρω και αν δεν εχει λυση μεχρι τοτε η asus το προβλημα εκεινη θα χασει Η ειρωνεια ειναι οτι με τους hacked drivers και τις 7900gtx σε sli επαιζε μια χαρα.....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.