agganis1416003242 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2006 Μπορει να μου πει καποιος ποιος ειναι ο κωδικος του προγραμματος για να το κανω unistall?Για να το κανω unistall πρεπει να απενεγοποιηθει. Μου ζηταει ομως κωδικο. Τι κωδικο πρεπει να βαλω? Ποιος ειναι ο κωδικος που εχει εξ'αρχης το προγραμμα?Εγω δεν εχω βαλει κωδικο.Πως αλλιως μπορω να το βγάλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvor Δεκέμβριος 31, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2006 Την πρώτη φορά που το τρέχεις μετά την εγκτάσταση δεν έχει κωδικό, πατάς το ΟΚ και μετά βάζεις όποιο κωδικό θέλεις. Μπορείς να κατεβάσεις το Deep unfreezer αν έχεις ξεχάσει τον κωδικό σου για να το απεγκαταστήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Δεκέμβριος 31, 2006 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2006 τι κανει αυτο το προγραμμα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
agganis1416003242 Ιανουάριος 7, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2007 To προγραμμα αυτο "παγωνει" τον σκληρο δισκο. Οτι αλλαγες γινουν μετα το παγωμα, εξαφανιζονται μετα απο μια επανεκινηση των WINDOWS. Το δουλευουν παρα πολυ στα INTERNET CAFE. Στην πραξη κανει οτι και το Νorton Ghost αλλα παρα πολυ πιο ευκολα και γρηγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.