Jump to content

Πρωτα specs και benchmarks για το R600

JohnnyX

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από def

δεν το καταλαβα αυτο???

πιο ειναι το προβλημα?

Easy boy.....easy....δεν σε είπε και καμπούρη βρε συ def. Είσαι λίγο ευέξαπτος αυτές τις μέρες ή μου φαίνεται?

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από darkCount

Easy boy.....easy....δεν σε είπε και καμπούρη βρε συ def. Είσαι λίγο ευέξαπτος αυτές τις μέρες ή μου φαίνεται?

οκ συγνωμη

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 15:43]

δεν το καταλαβα αυτο???

πιο ειναι το προβλημα?

Εισαι στα καλα σου ;

Κανενα δεν ειναι το προβλημα εσυ το πηρες ως προβλημα

Eιναι μακρυς ο "δρομος" για το DX10 .......θα μας "ξεφτιλισει" τις τσεπες..... Αυτο ειναι ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ...... κατα τα αλλα ακολουθαμε ΟΛΟΙ μας το εμπορικο marketing και των 2 εταιριων ( Nvidia - ATI ) .....

Τι καλα που θα ηταν να αφηναμε για λιγο τα "τεχνολογικα" επιτευματα και των δυο εταιριων και να μιλαγαμε για το πιος απο τους 2 εντελει αξιοποιει στο "επαρκω" το HardWare ( που νας πουλανε ) ....με τους κ@λ@Drivers που βγαζουν.....:( :(

Μην αναφερω για τις κατασκευαστριες εταιριες παιχνιδιων που εκμεταλευονται την ανεχεια μας απεναντι στα ατυπα ερωτηματα μας απεναντι στους μεγαλο-καρχαριες ....Nvidia-ATI ...... Παρα μοναχα σου "πετανε" και ενα λογοτυπο ...πχ Nvidia ή ATI :worship: :worship: :p :P :p :P

Βασικά η φωτό αυτή είναι πλήρης αποτυχία φωτορεαλισμού.

Τέτοια φουρτούνα ούτε στο Αιγαίο δεν βλέπουμε πόσο μάλλον σε λίμνη. Επίσης πέραν τησ φουσκολιμνιάς...η αντανάκλαση του βουνου παραμένει για να μην πω για το μέσα βουνό όπου και καιρικές συνθήκες τέτοιας θάλασσας θα έπρεπε να ειναι καραθολό.....όχι να νατικατοπτρίζεται καμπάνα στο κύμα μέσα.

Το μάμησα λίγο ε?: What can I say...έβλεπα Σινιώρη κάθε βράδυ στα δελτία ειδήσεων:worship:

παντος στο flightsim-x αμα τα βαλεις ολα φουλ εχει παρα πολυ καλα γραφικα και με το DX9

def μπορεις να κανεις ενα print screen....με ολα ολα ολα ολα full και ας κολλαει που λεει ο λογος? :/ thankez

Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 16:08]

Βασικά η φωτό αυτή είναι πλήρης αποτυχία φωτορεαλισμού.

Τέτοια φουρτούνα ούτε στο Αιγαίο δεν βλέπουμε πόσο μάλλον σε λίμνη. Επίσης πέραν τησ φουσκολιμνιάς...η αντανάκλαση του βουνου παραμένει για να μην πω για το μέσα βουνό όπου και καιρικές συνθήκες τέτοιας θάλασσας θα έπρεπε να ειναι καραθολό.....όχι να νατικατοπτρίζεται καμπάνα στο κύμα μέσα.

Το μάμησα λίγο ε?: What can I say...έβλεπα Σινιώρη κάθε βράδυ στα δελτία ειδήσεων:worship:

H Φωτό αυτή ειναι σαν να σου πουλάνε παπι crypton αλλα να σου δειχνουν το κοντέρ απο το zx-12 -''Ειδες πόσο πάει το αρ7αλείο ? :p:P

[ετσι μαμανε :p]

Αρχική απάντηση από Arxagelos [Σήμερα, στις 16:18]

αυτη η φωτο απο το FS X ειναι παπατζα ρε! :flex:

Ναι αλλα ο φιλος μας θελει με dx9

Και οχι το πως θα ειναι με dx10 :)

edit: Βασικα εχω μια απορια..Απο οσο καταλαβα, αυτο το παιχνιδι ειναι dx10 .Σωστα;

Αν καποιος εχει καρτα 8800 ( η μονη μεχρι στιγμης που υποστιριζει dx10 ) δεν θα επρεπε να ειχε γραφικα σαν την παραπανω εικονα;

Ετσι ειναι η τα εχω μπερδεψει; :hmm:

Δεν τα εχεις μπερδεξει ΚΑΘΟΛΟΥ.....απλα ακομα ΔΕΝ υπαρχει DX10 υποστηριξη απο την Micr@s@ft :p :p :p :p .....ουτε καν στα Vista .....χεχεχχχεχεχεχε .... Ακομα ειμαστε στο "θαραλλεο" ΘΑ ( θα εκεινο , θα το αλλο , θα σας γ@μ#σ* τις τσεπες ....κτλ κτλ ) :D :D :D :D

Που θα παει... ομως ΘΑ το εμφανισει και επισημα.....:shifty: :shifty:

Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 16:08]

Τέτοια φουρτούνα ούτε στο Αιγαίο δεν βλέπουμε

Τριαράκι χοντρά χοντρά !!

Μετά τα 5 μποφόρ θεωρείται θαλασσοταραχή.

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 14:50]

Τριαράκι χοντρά χοντρά !!

Μετά τα 5 μποφόρ θεωρείται θαλασσοταραχή.

φιλε ναυτικος εισαι?:D εγώ το κόβω για 5άκι γεμάτο :p

Βορειοανατολικος 3-4 μποφορ 17:45 το απογευμα τελη οκτοβρη ειναι η φοτο φιλος.και ο τυπος εχει βγαλει και 2 ψαρια πιο πριν στη λιμνη.Α!γυρω στους 15 βαθμους θερμοκρασια.οσο για τη διαχρονικοτητα που λεγατε.εγω με την Χ800 gto2 τεζαρισμενη απο τοτε που βγηκε με χρι τωρα και αφου επαιξα ολα τα γνωστα δυνατα παιχνιδια και με πολυ λιγα φραγκα νοιωθω πως τα λεφτα της τα εχει βγαλει με το πολυ παραπανω και χωρις ποτε να με προδωσει σε fps.αναλογα τι ζηταει ο καθενας.αλλωστε...γιατι να βιαζεστε?vista-dx10 drivers της προκοπης πρωτα και βλεπουμε...σαν να αγοραζεις λαμποργκινι για το χωραφι ειναι τωρα.αλλα και μονο να αραζεις στα δερματινα... ε..?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.