panos_d7 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2006 Το πιαχνιδι μου ζηταει ενα κωδικο.Οχι στην εγκατασταση αλλαμε το που ξεκιναει.Καμια λυση?Εψαξα και στο Internet αλλα δε μπορεσα να βρω κατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
white_devil Δεκέμβριος 30, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2006 Δεν υπάρχει κανένας κωδικός στη θήκη του; Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos_d7 Δεκέμβριος 30, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2006 Nα πω την αμαρτια μου,το κατεβασα απο internet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Δεκέμβριος 30, 2006 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2006 Απαγορευονται οι συζητησεις για crack serialls ktl...:flower: :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
darksoho Δεκέμβριος 31, 2006 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2006 υπαρχουν και τα πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
white_devil Ιανουάριος 1, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2007 Εγώ δεν μίλησα για παράνομα serials κλπ.Ρώτησα αν είχε κοιταξει καλά τη θήκη του παιχνιδιού....από κει και πέρα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos_d7 Ιανουάριος 2, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Εληξε το θεμα και συγνωμη αν προκαλεσα προβλημα.Τελοσπαντων βρηκα εναν.Και ευχαριστω και τον φιλο που μου εστειλε και εναλλακτικο.Παντως το Doom ειναι καλυτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.