Jump to content

Φακελος που δεν σβήνει με τπτ

mefistofelis

Recommended Posts

Τι φάκελος είναι? Βρίσκεται στο root του δίσκου σου κι έχει ένα περίεργο όνομα σαν "a8askk83h2lh2" ?

Αν ναί, τότε είναι απομεινάρια από Windows Update και δεν έχει τελειώσει. Για να το σβήσεις, πρέπει να κάνεις τα εξής:

1. Take ownership

2. Remove permissions, apply permissions του δικού σου λογαριασμού με full control

3. Delete.

Ακόμα και με safe mode να μπεις, λογικά δε σε αφήνει να το σβήσεις ή αν σε αφήσει, θα το ξαναδημιουργήσει στο επόμενο reboot...

Αν είναι τέτοιο folder, τότε η μόνη λύση είναι αυτή. Αν είναι κάτι άλλο, τότε από safe mode μπορείς να το κάνεις απλά.

Σε διάφορα αρχεία που μου έχει βγάλει αυτό το μήνυμα, έκανα το εξής απλό, δεν ξέρω αν θα περύχει σε σένα...

’νοιξα το Nero και τα έσβησα μέσα από τον file browser του...

Αρχική απάντηση από xkandreas

για δοκίμασε το unlocker http://ccollomb.free.fr/unlocker/

To εχω χρησιμοποιησει παμπολες φορες, σωτηριο προγραμματακι! Οταν τιποτε αλλο δεν δουλευε(ουτε σβησιμο μεσω dos) αυτο καταφερνε και με ξελασπωνε.

@mefistofelis: Μπορείς να μας πεις πως λένε το φάκελο και που βρίσκεται?

@K.K: Πιθανότατα έχει πρόβλημα ο δίσκος σου, κάνε ένα check με το διαγνωστικό της εταιρείας.

Λογικα αυτος ο φακελος δεν πιανει καθολου χωρο οπτε το καλυτερο που εχεις να κανεις αν δεν μπορεις να τον σβησεις ειναι να τον κανεις κρυφο αρχειο και να τον ξεχασεις για παντα!

Επισης ενα προγραμματακι που μπορεις να χρησιμοποιησεις ειναι το copylock

Να κάνεις boot από cd και να τον σβήσεις από κει με κάνα πρόγραμμα ΠΧ acronis disk director η paragon partition manager(δεν θυμάμαι σίγουρα αν το κάνει το paragon) εννοείται όμως ότι το πρόβλημα δεν θα οφείλεται σε πρόβλημα του σκληρού

post-3848-1416072961,1356_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.