mefistofelis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2006 Πως θα σβησω εναν φακελο που ειναι κενος και δεν σβήνει με τπτ γιατι μου λεει οτι χρησιμοποιειται απο καποιο αλλο προγραμμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xkandreas Δεκέμβριος 30, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2006 για δοκίμασε το unlocker http://ccollomb.free.fr/unlocker/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Δεκέμβριος 30, 2006 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2006 Δοκιμασε και απο safe mode να τον τελειωσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 30, 2006 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2006 Τι φάκελος είναι? Βρίσκεται στο root του δίσκου σου κι έχει ένα περίεργο όνομα σαν "a8askk83h2lh2" ?Αν ναί, τότε είναι απομεινάρια από Windows Update και δεν έχει τελειώσει. Για να το σβήσεις, πρέπει να κάνεις τα εξής:1. Take ownership2. Remove permissions, apply permissions του δικού σου λογαριασμού με full control3. Delete.Ακόμα και με safe mode να μπεις, λογικά δε σε αφήνει να το σβήσεις ή αν σε αφήσει, θα το ξαναδημιουργήσει στο επόμενο reboot...Αν είναι τέτοιο folder, τότε η μόνη λύση είναι αυτή. Αν είναι κάτι άλλο, τότε από safe mode μπορείς να το κάνεις απλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Δεκέμβριος 30, 2006 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2006 Σε διάφορα αρχεία που μου έχει βγάλει αυτό το μήνυμα, έκανα το εξής απλό, δεν ξέρω αν θα περύχει σε σένα...’νοιξα το Nero και τα έσβησα μέσα από τον file browser του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
minus Ιανουάριος 2, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Αρχική απάντηση από xkandreas για δοκίμασε το unlocker http://ccollomb.free.fr/unlocker/ To εχω χρησιμοποιησει παμπολες φορες, σωτηριο προγραμματακι! Οταν τιποτε αλλο δεν δουλευε(ουτε σβησιμο μεσω dos) αυτο καταφερνε και με ξελασπωνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Ιανουάριος 2, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Παιδια ουτε με unlocker οθτε με φορματ μεσω safe mοδε tpt.Μαλλον θα φορτωσω αλλο λειτουργικο και θα τον σβησω απο εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.K Ιανουάριος 2, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Αν σε προσπάθεια διαγραφής φακέλου σου βγάζει μήνυμα ''κυκλικός έλεγχος πλεονασμού'' και δεν διαγράφεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 2, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 @mefistofelis: Μπορείς να μας πεις πως λένε το φάκελο και που βρίσκεται?@K.K: Πιθανότατα έχει πρόβλημα ο δίσκος σου, κάνε ένα check με το διαγνωστικό της εταιρείας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darksoho Ιανουάριος 2, 2007 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 ναι για πες τον φακελο και το root Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.K Ιανουάριος 2, 2007 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Είναι δύο προγράμματα cover70, supercover, που τα έχω σε ένα φάκελο μέσα σε slave σκληρό. Κατά το backup αυτός ο φάκελος μου δημιουργεί πρόβλημα και θέλω να τον διαγράψω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Ιανουάριος 3, 2007 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2007 Λογικα αυτος ο φακελος δεν πιανει καθολου χωρο οπτε το καλυτερο που εχεις να κανεις αν δεν μπορεις να τον σβησεις ειναι να τον κανεις κρυφο αρχειο και να τον ξεχασεις για παντα!Επισης ενα προγραμματακι που μπορεις να χρησιμοποιησεις ειναι το copylock Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeniusGreg Ιανουάριος 11, 2007 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 μπορεις να μας πεις το ονομα του φακελου και που βρισκεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixlss Ιανουάριος 11, 2007 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 Μήπως έχει κάποια σχέση με τα αρχεία avi αν δεν κάνω λάθος που δεν μπορούσαν να σβηστούν και γινόταν κάτι με την registry; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Ιανουάριος 11, 2007 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 Να κάνεις boot από cd και να τον σβήσεις από κει με κάνα πρόγραμμα ΠΧ acronis disk director η paragon partition manager(δεν θυμάμαι σίγουρα αν το κάνει το paragon) εννοείται όμως ότι το πρόβλημα δεν θα οφείλεται σε πρόβλημα του σκληρού Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Ιανουάριος 11, 2007 Author #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 Ποιο live cd μου προτεινεται?Υπαρχουν καθολου παρενεργειες απο την χρηση του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minus Ιανουάριος 12, 2007 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2007 Δοκιμασε το minipe windows xp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.