manos_ir Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2010 παίδες.....αύριο θα πάρω κινητό.............θέλω help..........-arnoid ? htc magic......-windows mobile ? htc touch 2-symbian ? Nokia X6ΠΕΙΤΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ...........PLZ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Απρίλιος 13, 2010 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2010 Εγώ σου είπα.... Iphone...Αλλιώς πάρε το δεύτερο, τι να σου πω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
harogeo Απρίλιος 13, 2010 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2010 οτιδήποτε εκτός απο windows mobile...για να μην χρειάζεσαι ηρεμιστικά μόλις πιάνεις το κινητό στα χέρια σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Απρίλιος 13, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2010 why ??? το anroid μου φανηκε αργο....edit : και πολυ φτωχό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 13, 2010 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2010 σου φανηκε πολυ φτωχο το android!! ? δλδ 100.000 και πλεον εφαρμογες ειναι λιγες? εγω το ματζικ εχω και κανει παπαδες , μεχρι και ηχομετρο γινεται ελεοc Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Απρίλιος 13, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2010 σου φανηκε πολυ φτωχο το android!! ? δλδ 100.000 και πλεον εφαρμογες ειναι λιγες? εγω το ματζικ εχω και κανει παπαδες , μεχρι και ηχομετρο γινεται ελεοcσαν interface το λέω....πολύ γκρι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 13, 2010 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2010 βαλε htc sense, δεκαδες rom @ xda Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickL Απρίλιος 13, 2010 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2010 Jailbroken iphone ρε!από κει και πέρα το χάος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Απρίλιος 13, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2010 βαλε htc sense, δεκαδες rom @ xdaαπό τα 3 αυτά...... εσύ θα έπαιρνες τώρα το magic.... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 14, 2010 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2010 ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
harogeo Απρίλιος 14, 2010 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2010 1. Windows mobile phone(σχεδόν όλα)κορυφαίο hardwareπολλές δυνατότητες παραμετροποίησης και "επέμβασης" στο λειτουργικό (custom roms, thrid party programms κτλ)Δυσχρηστο και ουσιαστικά not worth it κινητό(καθαρά λόγω του OS του)2.Android κορυφαίο hardwareΑρκετές δυνατότητες παραμετροποίησης και "επέμβασης" στο λειτουργικό (custom roms, thrid party programms κτλ)Αρκετά εύχρηστο OS αλλά με αρκετά μεγάλο περιορισμό στα διαθέσιμα apps (σε σχέση με τον ανταγωνισμό).44.257 apps διαθέσιμες(link)Χρειάζεται ακόμη χρόνο σαν "πλατφορμα" για να δημιουργήσει μια ουσιαστική και σταθερή βάση χρηστών.3.Symbian OSαν θες κινητο-φωτογραφική μηχανήΑν δεν σε ενδιαφέρουν τα πολλά "πειράγματα" και tweaks σε επίπεδο software για να δουλέψει σαν τηλέφωνοΚαμία σχέση με personalization του τηλεφώνου4.Iphone Αν δεν σε απασχολεί το state of the art hardware του κινητούΑν θες 185.000 και παραπάνω applications με ένα κλικ στο κινητό σουΑν δεν είσαι από τους γκρινιάρηδες που θέλουν οπωσδήποτε flash support στο κινητό σου(και μπορεις να ζησεις χωρις αυτο)Αν η ευχρηστία και το easy to use είναι οι λέξεις που σου έρχονται στο μυαλό όταν ακούς την λέξη κινητό (και αυτό ΔΕΝ προκειται να το ζησεις με κανενα αλλο touch κινητο)Με jailbrake μπορείς να έχεις ακόμη επιπλέον δυνατότητες (οπως multi tasking που είναι η πρώτη φράση που ακούς από τους "πολέμιους" της Apple) ΑΛΛΑ και πρόσβαση σε ακόμη πόσες χιλιάδες apps μεσω του cydia storeΕπιγραμματικά αυτά είναι τα στοιχεία της κάθε πλατφόρμας για μένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Απρίλιος 14, 2010 Author #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2010 σε ευχαριστώ για την αναλυτική παρουσίαση .....αλλα i-phone το ξεχναμε.... (αλλη κατηγορια τιμης)μαλλον σε magic θα καταληξω. . . λογο anroid (για τους λογους που αναλυσατε) και λογο μεγαλυτερης οθονης (μεγεθος+αναλυσης) αλλα και μπαταριας !σας ευχαριστω ολους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
harogeo Απρίλιος 14, 2010 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2010 Από τις 3 επιλογές που έθεσες νομίζω ότι θα κάνεις την καλύτερη με το android.Και μιας και το (ξανα)βρηκα οριστε και ένα test των touch screen της αγοράςxoG-v_39PdI Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 14, 2010 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2010 Να ξέρεις η μπαταρία δεν λέει και πολλά, εξαρτάται βέβαια και τη χρήση Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Απρίλιος 14, 2010 Author #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2010 το magic εχει 1300mhaενω το touch 2 1000mha.....πως γινεται να μην τα παει καλα ?γιατι αυτος ειναι ενας απο τους συμαντικους λογους που το παιρνω ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.