Jump to content

πως να μην φαινονται εγκατεστημενα προγραμματα στο pc

sundance

Recommended Posts

Εγώ το έχω καταφέρει αυτό με το regcleaner. κατέβασε το.Νομίζω θα γίνει η δουλειά σου και είναι και εύκολο για να το δουλέψεις

αυτο ειναι για προγραμματα που απεγκατεστησες.

και αν σκαναριστει ο σκληρος σου παλι θα βρεθει το προγραμμα.

οι εκδοσεις που ειναι portable πως τις βρισκεις στο νετ?portable edition?

Αρχική απάντηση από sundance

αυτο ειναι για προγραμματα που απεγκατεστησες.

και αν σκαναριστει ο σκληρος σου παλι θα βρεθει το προγραμμα.

οι εκδοσεις που ειναι portable πως τις βρισκεις στο νετ?portable edition?

Δοκιμασε, 'Portable' και αυτο που ψαχνεις. Αλλα ειναι free στο net για downloading και αλλα, τα ψαχνεις αλλου!

αν κανω αποθηκευση του προγραμματος σε stick και οταν σκασουν ελεγκτες το βγαλω,δεν ειμαι καλυμμενος?

παρόμοιο θέμα και τι κάνω:

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=838086&highlight=truecrypt#post838086

καταλληλο για προγράμματα που παιζουν σαν portable, αλλα δεν φθείρεις το στικακι με το συνεχές read-write.

Για "μεγάλες" εφαρμογές που αφηνουν πολλά ίχνη σε registry , \windows=system32 και \program files\common files\

οπως office, v.studio, photoshop, κλπ ειναι δυσκολα τα πράγματα.

αν εχεις 2 σκληρους και οταν σκασουν μπουταρεις τον δευτερο που ειναι καθαρος μπορουν να το αντιληφθουν?

Μαλλον δε θα προλαβεις.

Στην περιπτωση που χρησιμοποιεις ενα προγραμμα μια στο τοσο και ειναι portable καλη ειναι η λυση usb στικ παντως.

μια λύση που σκέφτομαι είναι βάζεις το grub αυτόματα να κάνει βοοτ π.χ. στο ubuntu

αν όμως πατήσεις το μυστικό πλήκτρο χ τότε κάνει βοοτ σε παράθυρα

πως και γιατί κτλ θέλει ψάξιμο αλλά πιστεύω ότι γίνεται

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.