Jump to content

Mobo Bips

geogeoland

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παίδες, κατ' αρχήν καλά χτιστούγεννα και καλή πρωτοχρονιά!!!!:magic: :magic: :magic:

Και τώρα στο ψητό: Μήπως μπορεί να μου πεί κανείς πως να απενεργοποιήσω τα ενοχλητικά (και τρομαχτικά τολμώ να πω!!! :tomato:) bip bip που κάνει η motherboard με κάθε μήνυμα που εμφανίζουν τα Windows στην οθόνη???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Αρχική απάντηση από astrolabos

Ξηλώνεις το built in speaker που έχει το κουτί σου απο την mobo

πρείπει να υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος, μέσω software. Tο είχε φορμάρει ενας φίλος μου προγραμματιστής το PC και είχε κλείσει, αλλά τώρα που το φόρμαρα εγω... να το πάλι.

• 2 weeks later...

Δεν εχεις περασει τους sound drivers.Αν εχεις καρτα ηχου περνα τους drivers απτο cd της.Αν η καρτα ηχου σου ειναι on board περνα τους drivers για τον ηχο απτο cd της motherboard.

Δες στο control panel / sounds and multimedia αν ειναι απενεργοποιημενοι οι ηχοι. Αν ναι τοτε ο υπολογιστης χρησιμοποιει το speaker αν οχι τοτε κανονικα θα πρεπε να μην ακους το speaker αλλα τους κλασσικους ηχους των windows

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.