Jump to content

Βοήθεια για θερμόμετρο

effect

Recommended Posts

298/6 μας κάνει ~50...

Το οτι είστε 7 δεν σημαινει οτι θα πάει 298/7 ~43 όπως λες πιο πάνω...Δεν σας έδωσε τιμη για 7 θερμόμετρα...

Η τιμή αυτή είναι με την προϋπόθεση ότι θα γίνει καλύτερη προσφορά για 7 οπότε ακομα λιγοτερα εξοδα αποστολης κ συν.τραπεζας οποτε βγενει το ιδιο. έχεις δίκιο αυτό δεν στέκει 298/7 λάθος μου.

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Λοιπόν θα επικοινωνήσω ξανά για 7 θερμόμετρα αυτή τη φορά αλλά αποφασίστε ποιος θα τα παραλάβει και να μου στείλει με pm τη διεύθυνσή του για να λήξει το θέμα γιατί έχω την εντύπωση ότι το ξεχειλώσαμε λίγο :p Να δώσω την παραγγελία αύριο μπας και έρθει πριν το τέλος του χρόνου (Αι Βασίλης) :)

Λοιπόν παίδες το mail για 7 θερμόμετρα στάλθηκε και τα νέα είναι ευχάριστα! Η τιμή που μας δίνουν είναι 30€ το κομμάτι και 36€ τα έξοδα αποστολής. Επειδή τους έστειλα και mail αν στέλνουν Κύπρο (για να παραλάβει ο Στέλιος που είχε πει) και δεν απάντησαν, αν δεν υπάρχει πρόβλημα, τα παραλαμβάνω εγώ για να μην ξαναμπλεχτεί το θέμα. Απ'ότι μου είπατε είστε όλοι μέσα οπότε το προχωράω...

Εdit: Ο masxerofkartis143 δεν μ απάντησε στο πμ... Ξέρει κάποιος;

Εγώ λέω να το προσωρήσουμε και το παίρνεις εσύ αν είναι και έπειτα το στέλνουμε και στην Κύπρο. Αν είναι στείλε αριθμό λογαριασμού σε pm για να τελειώσει το ζήτημα μέχρι και τη νέα χρονιά.

• 3 weeks later...

Παρέλαβα και εγώ...Βέβαια ότι δοκιμές και να έκανα, κάπως στραβά μας τα λέει...Πάντως μέτρησα μέχρι και -50 βαθμούς. Όταν καλιμπραριστεί και όλας, ίσως μας δείχνει πιο ακριβές μετρήσεις.

Μια εύκολη, αλλά βέβαια όχι και 100% ακριβής λύση που μου πρότεινε ο Unseen, είναι να μετρήσεις σε ενα μπρίκι με νερό που βράζει την επιφάνεια του υγρού, εκεί που αυτό εξατμίζεται στους 100 βαθμούς. Δοκιμάστε το ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.