rij_gr Δεκέμβριος 26, 2007 #81 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2007 298/6 μας κάνει ~50...Το οτι είστε 7 δεν σημαινει οτι θα πάει 298/7 ~43 όπως λες πιο πάνω...Δεν σας έδωσε τιμη για 7 θερμόμετρα...Η τιμή αυτή είναι με την προϋπόθεση ότι θα γίνει καλύτερη προσφορά για 7 οπότε ακομα λιγοτερα εξοδα αποστολης κ συν.τραπεζας οποτε βγενει το ιδιο. έχεις δίκιο αυτό δεν στέκει 298/7 λάθος μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios Δεκέμβριος 26, 2007 #82 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2007 check την πρώτη σελίδα αυτού του thread.. το ποστ του unseen Link to comment Share on other sites More sharing options...
h@ris Δεκέμβριος 27, 2007 #83 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2007 Λοιπόν θα επικοινωνήσω ξανά για 7 θερμόμετρα αυτή τη φορά αλλά αποφασίστε ποιος θα τα παραλάβει και να μου στείλει με pm τη διεύθυνσή του για να λήξει το θέμα γιατί έχω την εντύπωση ότι το ξεχειλώσαμε λίγο Να δώσω την παραγγελία αύριο μπας και έρθει πριν το τέλος του χρόνου (Αι Βασίλης) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios Δεκέμβριος 27, 2007 #84 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2007 .. ότι το ξεχειλώσαμε λίγο.. λίγο πολύ Μάλλον εγώ θα παραλάβω.. Ελπίζω μόνο τα μεταφορικά για κύπρο να είναι τα ιδια.. [δύσκολο το βλέπω για αη βασίλη πάντως] Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Δεκέμβριος 27, 2007 #85 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2007 παιδια περιμενετε βρικα και εγω απο καπου αλλου θα ροτισω ποσα εινε και να σας πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
h@ris Δεκέμβριος 28, 2007 #86 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2007 Λοιπόν παίδες το mail για 7 θερμόμετρα στάλθηκε και τα νέα είναι ευχάριστα! Η τιμή που μας δίνουν είναι 30€ το κομμάτι και 36€ τα έξοδα αποστολής. Επειδή τους έστειλα και mail αν στέλνουν Κύπρο (για να παραλάβει ο Στέλιος που είχε πει) και δεν απάντησαν, αν δεν υπάρχει πρόβλημα, τα παραλαμβάνω εγώ για να μην ξαναμπλεχτεί το θέμα. Απ'ότι μου είπατε είστε όλοι μέσα οπότε το προχωράω...Εdit: Ο masxerofkartis143 δεν μ απάντησε στο πμ... Ξέρει κάποιος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Δεκέμβριος 28, 2007 #87 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2007 Εγώ λέω να το προσωρήσουμε και το παίρνεις εσύ αν είναι και έπειτα το στέλνουμε και στην Κύπρο. Αν είναι στείλε αριθμό λογαριασμού σε pm για να τελειώσει το ζήτημα μέχρι και τη νέα χρονιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios Δεκέμβριος 28, 2007 #88 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2007 oκ ότι θέλετε.. το ίδιο είναι για μενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rij_gr Δεκέμβριος 28, 2007 #89 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2007 οκ προχοραμε . περιμενουμε τοτε αρ τραπεζης για τα λεφτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
harogeo Δεκέμβριος 28, 2007 #90 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2007 Παιδια οκ και απο μενα Ενα πμ για το που θα καταθεσουμε τα λεφτα και ειμαστε οκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
h@ris Δεκέμβριος 28, 2007 #91 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2007 Περιμένουμε την proforma invoice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
h@ris Ιανουάριος 2, 2008 #92 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2008 Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο το νέο Έτος! Ρίξτε μια ματιά στα pm σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
h@ris Ιανουάριος 23, 2008 #93 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2008 Επιτέλους ήρθαν! Μόλις τα παρέλαβα P.S. Με όσους δεν έχω συνενοηθεί με την αποστολή, στείλτε μου ένα pm με τον τρόπο που θέλετε να παραλάβετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harogeo Ιανουάριος 25, 2008 #94 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 Εφτασε και το δικό μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Ιανουάριος 25, 2008 #95 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 Εγώ θα το πάρω τη Δευτέρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
h@ris Ιανουάριος 25, 2008 #96 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 @harogeo: Τελικά είναι πολύ express τα ελτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Ιανουάριος 28, 2008 #97 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2008 Παρέλαβα και εγώ...Βέβαια ότι δοκιμές και να έκανα, κάπως στραβά μας τα λέει...Πάντως μέτρησα μέχρι και -50 βαθμούς. Όταν καλιμπραριστεί και όλας, ίσως μας δείχνει πιο ακριβές μετρήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
h@ris Ιανουάριος 28, 2008 #98 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2008 Ναι μάλλον θα θέλει καλιμπράρισμα... Το θέμα όμως είναι να βρεις κάτι του οποίου να ξέρεις σίγουρα τη θερμοκρασία για να μην καλιμπραριστει λάθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Ιανουάριος 28, 2008 #99 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2008 Μια εύκολη, αλλά βέβαια όχι και 100% ακριβής λύση που μου πρότεινε ο Unseen, είναι να μετρήσεις σε ενα μπρίκι με νερό που βράζει την επιφάνεια του υγρού, εκεί που αυτό εξατμίζεται στους 100 βαθμούς. Δοκιμάστε το Link to comment Share on other sites More sharing options...
masxerofkartis143 Ιανουάριος 28, 2008 #100 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2008 η ο παγος ειναι ακριβως 0 κελσιου καθως αυτη ειναι και η θερμοκρασια τιξης του νερου αν και ο πιο πανω τροπος ειναι πιο καλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.