Jump to content

Βοήθεια για θερμόμετρο

effect

Recommended Posts

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Ποιός θα την κάνει όμως?Και αν είναι να δώσει τραπεζικό λογαριασμό για καταθέσεις. Εκτός και αν τα διαθέσει ο ίδιος και μετά τα μαζεύει, αλλά αυτό είναι ρίσκο. Εγώ τα βάζω και τώρα, αν είναι να γίνει παραγγελία.

Για την παραγγελιά έχουν προσφερθεί εγώ κ ο Στέλιος. δεν έχω πρόβλημα ποιος θα την κάνει αρκεί να συμφωνούν όλοι. Φιλε h@ris τελικα ο harogeo τι θα κανει?

Πρέπει να είμαστε τώρα (H@ris, stelios, rij_gr, harogeo, webhunter, yancar, masxerofkartis) 7 ατομα. Σας παρακαλώ πείτε τη γνώμη σας όσον αφορά τον λογαριασμό για να στείλει κάποιος τον αριθμό λογ. ώστε να μπουν τα λεφτά.

Σύμφωνα με τον H@ri θερμόμετρα, Έξοδα αποστολής, τραπεζική συναλλαγή βγαίνει 298 οπότε ~43 στον καθένα.

Άντε λοιπον δεν βλέπω να προχωράει η δουλειά

Όπως αναφέρω και παραπάνω...τα καταθέτω και σήμερα, ή μάλλον από Πέμπτη. Τα σχετικά μπορούμε να τα κανονίσουμε μέσω pm. Οτιδήποτε προκύψει (από έξοδα) θα ενημερωθούμε εκεί.

Καλά Χριστούγεννα!

298€ είναι για 6 θερμόμετρα... Για 7 θα αλλάξει η προσφορά. Αποφασίστε ποιος από τους δυο θα πάρει την παραγγελία και στείλτε μου ένα pm με τα στοιχεία για να στείλω απαντητικό μειλ. Ο harogeo δεν έχει επιβεβαιώσει...

Έστειλα και εγώ μαιλ και περιμένω να μου απαντήσουν αν μπορούν να στειλουν κύπρο.. αν ναι θα σας ενημερώσω και θα σας πω αριθμό λογαριασμού σε πμ για να προχωράμε.. Συμφωνείτε όλοι όμως να τα παραλάβω κύπρο, να δώσω στον yiancar k masxerofkartis143 και μετά να τα στείλω σε κάποιον απο εσάς για να τα δώσει στους υπόλοιπους?

Κοιταξτε και εδω

http://www.cmagreece.com/index_cma.htm

Απο οτι βλεπω εχει καλα πραγματακια αλλα για το θεμα της τιμης, το φοβαμε πολυ. Ολα αυτα ειναι ναυτικου τυπου κ για χρηση heavy duty οποτε τις χτυπανε πολυ τις τιμες. φυσικα δεν ξερω τιμες τους δεν εχω μιλησει μαζι τους αλλα λογω επαγγελματος ξερω οτι τιμες ειναι αστα να παν.

Ετσι οπως παει βγενετε πλοιοψηφια(κυπρο).Ας την κανει τοτε ο στελιος την παρ. εφοσων κ οι αλλοι που το οκ. Αν θες Στελιο στηλε τον αρ. λογαρισμου σου σε ολους να τον εχουν με πμ, εμαιλ δεν ξερω πως, ωστε να προχωραμε σιγα σιγα.

Το 5714 το εχω παρη 100 ευρω πριν 3 μηνες

Δεν είναι άσχημο. Τι λειτουργίες έχει; Έχεις και αυτό που λεμέ να παραγγείλουμε; Τα έχεις συγκρίνει έχουν μεγάλη διαφορά στην θερμοκρασία; Θα έχω υπόψην τίποτα τέτοιο για το κουτί.

κατ αρχην καλα χριστουγενννα αλλα για να μπω εστι κι αλλιωσ στο θεμα τελικα πωσα θα στοιχησει ανα ατομο????

Ειμαστε τελικα 7 ατομα (ο xarogeo επιβεβαιωσε). Με την παλια προσφορα που μας εκαναν για 6 θερμομετρα εβγενε 298 ευρο οποτε δια 7 παει ~43 ευρο. Αλλα επιδει θα γινει κανουρια προσφορα για 7 θα παει ποιο λιγο. Θα πρεπει να παρουμε καινουρια προσφορα. τελευτεαφορα μιλησε ο h@ris . Αν δεν εχει προβλημα ας επικοινονισει ξανα, αλλιως το κανουμε κ εμεις δεν ειπαρχει προβλημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.