rij_gr Δεκέμβριος 24, 2007 #61 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2007 στεγνψματο??? τι ειναι αυτο? Γινετε αλλα ποτε θα τα εχουμε δεν ξερουμε.ωραια τοτε ειμαστε 7 (43 euro). Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Δεκέμβριος 24, 2007 #62 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2007 ενοει πως δεν εχει λ7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Δεκέμβριος 24, 2007 #63 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2007 Ποιός θα την κάνει όμως?Και αν είναι να δώσει τραπεζικό λογαριασμό για καταθέσεις. Εκτός και αν τα διαθέσει ο ίδιος και μετά τα μαζεύει, αλλά αυτό είναι ρίσκο. Εγώ τα βάζω και τώρα, αν είναι να γίνει παραγγελία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rij_gr Δεκέμβριος 24, 2007 #64 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2007 Για την παραγγελιά έχουν προσφερθεί εγώ κ ο Στέλιος. δεν έχω πρόβλημα ποιος θα την κάνει αρκεί να συμφωνούν όλοι. Φιλε h@ris τελικα ο harogeo τι θα κανει?Πρέπει να είμαστε τώρα (H@ris, stelios, rij_gr, harogeo, webhunter, yancar, masxerofkartis) 7 ατομα. Σας παρακαλώ πείτε τη γνώμη σας όσον αφορά τον λογαριασμό για να στείλει κάποιος τον αριθμό λογ. ώστε να μπουν τα λεφτά.Σύμφωνα με τον H@ri θερμόμετρα, Έξοδα αποστολής, τραπεζική συναλλαγή βγαίνει 298 οπότε ~43 στον καθένα. Άντε λοιπον δεν βλέπω να προχωράει η δουλειά Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Δεκέμβριος 24, 2007 #65 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2007 Όπως αναφέρω και παραπάνω...τα καταθέτω και σήμερα, ή μάλλον από Πέμπτη. Τα σχετικά μπορούμε να τα κανονίσουμε μέσω pm. Οτιδήποτε προκύψει (από έξοδα) θα ενημερωθούμε εκεί.Καλά Χριστούγεννα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsang Δεκέμβριος 24, 2007 #66 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2007 Κοιταξτε και εδωhttp://www.cmagreece.com/index_cma.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
h@ris Δεκέμβριος 25, 2007 #67 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2007 298€ είναι για 6 θερμόμετρα... Για 7 θα αλλάξει η προσφορά. Αποφασίστε ποιος από τους δυο θα πάρει την παραγγελία και στείλτε μου ένα pm με τα στοιχεία για να στείλω απαντητικό μειλ. Ο harogeo δεν έχει επιβεβαιώσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
masxerofkartis143 Δεκέμβριος 25, 2007 #68 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2007 παιδια θα ηθελα κι'εγω να σας γνωστοποιησω οτι ειμαι απο Κυπρο για λογουσ αποστολης. τελικα θα στειλουμε εμβασμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios Δεκέμβριος 25, 2007 #69 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2007 Έστειλα και εγώ μαιλ και περιμένω να μου απαντήσουν αν μπορούν να στειλουν κύπρο.. αν ναι θα σας ενημερώσω και θα σας πω αριθμό λογαριασμού σε πμ για να προχωράμε.. Συμφωνείτε όλοι όμως να τα παραλάβω κύπρο, να δώσω στον yiancar k masxerofkartis143 και μετά να τα στείλω σε κάποιον απο εσάς για να τα δώσει στους υπόλοιπους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Δεκέμβριος 25, 2007 #70 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2007 Mporeis na matheis ta eksoda apostolis apo Kypro stin Athina?na doume kai emeis to anapoda kai na doume ti symferei perissotero(sorry gia ta greeklish, alla grafo apo smartphone) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rij_gr Δεκέμβριος 25, 2007 #71 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2007 Κοιταξτε και εδωhttp://www.cmagreece.com/index_cma.htmΑπο οτι βλεπω εχει καλα πραγματακια αλλα για το θεμα της τιμης, το φοβαμε πολυ. Ολα αυτα ειναι ναυτικου τυπου κ για χρηση heavy duty οποτε τις χτυπανε πολυ τις τιμες. φυσικα δεν ξερω τιμες τους δεν εχω μιλησει μαζι τους αλλα λογω επαγγελματος ξερω οτι τιμες ειναι αστα να παν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rij_gr Δεκέμβριος 25, 2007 #72 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2007 Ετσι οπως παει βγενετε πλοιοψηφια(κυπρο).Ας την κανει τοτε ο στελιος την παρ. εφοσων κ οι αλλοι που το οκ. Αν θες Στελιο στηλε τον αρ. λογαρισμου σου σε ολους να τον εχουν με πμ, εμαιλ δεν ξερω πως, ωστε να προχωραμε σιγα σιγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rij_gr Δεκέμβριος 25, 2007 #73 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2007 και μην ξεχνιομαστεΚαλά Χριστούγεννα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsang Δεκέμβριος 25, 2007 #74 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2007 Το 5714 το εχω παρη 100 ευρω πριν 3 μηνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
masxerofkartis143 Δεκέμβριος 25, 2007 #75 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2007 μπορεις να τα στειλεις στον yiancar. δεν θα υπαρξει προβλημα να παω να τα παραλαβω απο κει Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios Δεκέμβριος 25, 2007 #76 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2007 Πρώτα να μου απαντήσουν στο μαιλ... γιατί υπάρχει πιθανότητα να μην στέλνουν Κύπρο καν.. μέχρι να μου απαντήσουν.... περιμένουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
masxerofkartis143 Δεκέμβριος 25, 2007 #77 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2007 κατ αρχην καλα χριστουγενννα αλλα για να μπω εστι κι αλλιωσ στο θεμα τελικα πωσα θα στοιχησει ανα ατομο???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rij_gr Δεκέμβριος 26, 2007 #78 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2007 Το 5714 το εχω παρη 100 ευρω πριν 3 μηνεςΔεν είναι άσχημο. Τι λειτουργίες έχει; Έχεις και αυτό που λεμέ να παραγγείλουμε; Τα έχεις συγκρίνει έχουν μεγάλη διαφορά στην θερμοκρασία; Θα έχω υπόψην τίποτα τέτοιο για το κουτί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rij_gr Δεκέμβριος 26, 2007 #79 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2007 κατ αρχην καλα χριστουγενννα αλλα για να μπω εστι κι αλλιωσ στο θεμα τελικα πωσα θα στοιχησει ανα ατομο????Ειμαστε τελικα 7 ατομα (ο xarogeo επιβεβαιωσε). Με την παλια προσφορα που μας εκαναν για 6 θερμομετρα εβγενε 298 ευρο οποτε δια 7 παει ~43 ευρο. Αλλα επιδει θα γινει κανουρια προσφορα για 7 θα παει ποιο λιγο. Θα πρεπει να παρουμε καινουρια προσφορα. τελευτεαφορα μιλησε ο h@ris . Αν δεν εχει προβλημα ας επικοινονισει ξανα, αλλιως το κανουμε κ εμεις δεν ειπαρχει προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obijuan83 Δεκέμβριος 26, 2007 #80 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2007 298/6 μας κάνει ~50...Το οτι είστε 7 δεν σημαινει οτι θα πάει 298/7 ~43 όπως λες πιο πάνω...Δεν σας έδωσε τιμη για 7 θερμόμετρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.