rij_gr Δεκέμβριος 18, 2007 #41 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 βασικα εγω δεν πολυβιαζομε, καλυτερα να μαζευτει περισοτερος κοσμος να τα παρουμε ποιο φθηνα. παντος για αυτο που ανεφερα πριν με τις 2 θερμοκρασιες ξερει κανεις τιποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
h@ris Δεκέμβριος 21, 2007 #42 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2007 Λοιπόν θα στείλω mail για να ζητήσουμε 6 θερμόμετρα (h@ris, yiancar, webhunter, stelios, rij_gr, astakos). Επειδή όμωςσ δεν έχω ξαναοργανώσει ομαδική και δεν ξέρω πως ακριβώς το έκαναν τα παιδιά την προηγούμενη φορά, αν θέλει να αναλάβει κάποιος πιο έμπειρος ή κάποιος που ξέρει πως έγινε η διαδικασία την προηγούμενη φορά. Βέβαια όλα αυτά αφού μας απαντήσουν καταφατικά στο mail που θα στείλω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
h@ris Δεκέμβριος 21, 2007 #43 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2007 Εστειλα to mail και τώρα περιμένουμε απάντηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
h@ris Δεκέμβριος 21, 2007 #44 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2007 Λοιπόν η απάντηση ήταν άμεση! Για 6 θερμόμετρα το συνολικό κόστος είναι 298€. Δηλαδή περίπου 50€ στον καθένα. Περιμένω σχόλια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rij_gr Δεκέμβριος 21, 2007 #45 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2007 Λοιπόν η απάντηση ήταν άμεση! Για 6 θερμόμετρα το συνολικό κόστος είναι 298€. Δηλαδή περίπου 50€ στον καθένα. Περιμένω σχόλια...Η τιμη αυτη ειναι μονο για τα θερμομερτα ετσι? Θα πρεπει να προσθεσουμε τα εξοδα αποστολης + την τραπεζικη συναλαγη η οποια απο οτι ξερω παει γυρο στα 22 ευρο.μπορω να την αναλαβω εγω αλλα δεν ξερω αν βολευει λογο αποστασης. Βασικα πως θα γινει, τα περνει ενας κ μετα τα στελνει στον καθενα? πρεπει να οργανοθει το θεμα.καλο ειναι να αναφερει ο καθενας που βρισκετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
h@ris Δεκέμβριος 21, 2007 #46 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2007 Οχι δεν είναι μόνο για τα θερμόμετρα, είναι η συνολική τιμή! Συμπεριλαμβάνει και τα μεταφορικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rij_gr Δεκέμβριος 21, 2007 #47 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2007 καλος! οποτε το προχοραμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
h@ris Δεκέμβριος 21, 2007 #48 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2007 Ας απαντήσουν οι υπόλοιποι, να βρούμε και τον τρόπο και το προχωράμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
h@ris Δεκέμβριος 22, 2007 #49 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2007 Ρε παιδιά κανένα ενδιαφέρον; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios Δεκέμβριος 22, 2007 #50 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2007 ok boyzz προχωράμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rij_gr Δεκέμβριος 22, 2007 #51 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2007 τελικα ειμαστε 5 (webhunter, yiancar, h@ris, stelios, rij_gr). o astakos αποχωρει!Οποτε παει 60 στον καθενα.Τι λετε να περιμενουμε λιγακι ακομα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
h@ris Δεκέμβριος 22, 2007 #52 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2007 6 είμαστε πάλι, μου έστειλε pm ο harogeo ότι ενδιαφέρεται. Για να προχωρήσει το θέμα ας επιβεβαιώσουν όλοι με ποστ εδώ και να κανονίσουμε το θέμα της παραλαβής Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Δεκέμβριος 23, 2007 #53 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2007 Εγώ συμφωνώ....Για πότε λέτε για την παραγγελία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Δεκέμβριος 23, 2007 #54 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2007 me 2 I am in Link to comment Share on other sites More sharing options...
rij_gr Δεκέμβριος 23, 2007 #55 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2007 Αν θελετε μπορει ο καθενας να πει που μενει για να δουμε τι θα γινει με την παραλαβή? Εγω ειμαι απο τον Πυργο. Δεν εχω προβλημα να αναλαβω εγω την παραγγελια αν τελικα εξυπηρετει, αλλα προτα ας επιβεβαιωσουν ολοι στο ποστ.Δεν εχω εμπειρια απο παραγγελιες εξωτερικου αλλα δεν νομιζω οτι θανε κατι τραγικο. Θα παρουμε προσφορα, οσα ζητησουν θα τα καταθεσουμε κ τελειωσε. Αντε αμα ειναι βρειτε κ κανεναν αλλον ακομα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
h@ris Δεκέμβριος 23, 2007 #56 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2007 Εγώ Αθήνα είμαι.. Ο harogeo δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα... Την προσφορά την έχουμε, η κατάθεση πως θα γίνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Δεκέμβριος 23, 2007 #57 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2007 Σε τράπεζικό λογαριασμό του ενός... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios Δεκέμβριος 23, 2007 #58 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2007 Εγώ και ο yiancar είμαστε απο κύπρο... Αυτός που θα αναλάβει να έχει λογαριασμο σε τράπεζα για να μπορουμε να καταθέσουμε όλοι τα λεφτά εκεί και αυτός να αγοράσει τα θερμόμετρα.. Όταν έρθουν θα αναλάβει με έξοδα του παραλήπτη να τα στείλει.. Αν θέλετε μπορώ να αναλάβω εγώ να τα παρώ, να δώσω στον yiancar και να στείλω τα υπόλοιπα 4 (?) σε ένα μέρος που βολεύει εσάς και να τα παρετε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rij_gr Δεκέμβριος 23, 2007 #59 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2007 γινετε κ ετσι! Ας επιβεβαιωσουν κ οι αλλοι κ προχωραμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
masxerofkartis143 Δεκέμβριος 24, 2007 #60 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2007 πεδια ενδιαφερομαι κ'εγω αλλα μονο αν η παραγελια γινει κατα τισ 27-28 δεκεμβριου λογω στεγωματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.