Jump to content

Βοήθεια για θερμόμετρο

effect

Recommended Posts

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Λοιπόν θα στείλω mail για να ζητήσουμε 6 θερμόμετρα (h@ris, yiancar, webhunter, stelios, rij_gr, astakos). Επειδή όμωςσ δεν έχω ξαναοργανώσει ομαδική και δεν ξέρω πως ακριβώς το έκαναν τα παιδιά την προηγούμενη φορά, αν θέλει να αναλάβει κάποιος πιο έμπειρος ή κάποιος που ξέρει πως έγινε η διαδικασία την προηγούμενη φορά. Βέβαια όλα αυτά αφού μας απαντήσουν καταφατικά στο mail που θα στείλω...

Λοιπόν η απάντηση ήταν άμεση! Για 6 θερμόμετρα το συνολικό κόστος είναι 298€. Δηλαδή περίπου 50€ στον καθένα. Περιμένω σχόλια...

Η τιμη αυτη ειναι μονο για τα θερμομερτα ετσι? Θα πρεπει να προσθεσουμε τα εξοδα αποστολης + την τραπεζικη συναλαγη η οποια απο οτι ξερω παει γυρο στα 22 ευρο.

μπορω να την αναλαβω εγω αλλα δεν ξερω αν βολευει λογο αποστασης. Βασικα πως θα γινει, τα περνει ενας κ μετα τα στελνει στον καθενα? πρεπει να οργανοθει το θεμα.

καλο ειναι να αναφερει ο καθενας που βρισκετε.

Αν θελετε μπορει ο καθενας να πει που μενει για να δουμε τι θα γινει με την παραλαβή?

Εγω ειμαι απο τον Πυργο. Δεν εχω προβλημα να αναλαβω εγω την παραγγελια αν τελικα εξυπηρετει, αλλα προτα ας επιβεβαιωσουν ολοι στο ποστ.

Δεν εχω εμπειρια απο παραγγελιες εξωτερικου αλλα δεν νομιζω οτι θανε κατι τραγικο. Θα παρουμε προσφορα, οσα ζητησουν θα τα καταθεσουμε κ τελειωσε.

Αντε αμα ειναι βρειτε κ κανεναν αλλον ακομα!!

Εγώ και ο yiancar είμαστε απο κύπρο... Αυτός που θα αναλάβει να έχει λογαριασμο σε τράπεζα για να μπορουμε να καταθέσουμε όλοι τα λεφτά εκεί και αυτός να αγοράσει τα θερμόμετρα.. Όταν έρθουν θα αναλάβει με έξοδα του παραλήπτη να τα στείλει.. Αν θέλετε μπορώ να αναλάβω εγώ να τα παρώ, να δώσω στον yiancar και να στείλω τα υπόλοιπα 4 (?) σε ένα μέρος που βολεύει εσάς και να τα παρετε.. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.