zyx Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2006 εχει βρει καποιος καποιο τροπο να δουλευει το getright στο rapidshare.com? ενω στο .de ολα ειναι μια χαρα στο .com κατεβαζει ενα link 6kb πηγα κ στο forum του getright αλλα δεν καταλαβα αν εχει λυθη αγγλικα γαρ ;p μηπως ξερει κανεις εδω στο elada?
Thodoris21 Δεκέμβριος 28, 2006 #2 Δεκέμβριος 28, 2006 Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω!Έχει premium account?
Thodoris21 Δεκέμβριος 28, 2006 #4 Δεκέμβριος 28, 2006 Αφού έχεις premium account λογικά θα έπρεπε να παίζει.
zyx Δεκέμβριος 28, 2006 Author #5 Δεκέμβριος 28, 2006 μα δεν ειμαι ο μονος.http://getright.invisionzone.com/index.php?showtopic=881κ δεν ειδα καπου να δυνουν μια λυσει εκτος απο αυτο αλλα δεν καταλαβα τη θελει να πει ο ποιητης''hey have u got the IDM or any other download managers installed on to your system then u encounter this problem all u got to do is go to the downloads option in the manager n click the options button then deselect the browser u use to get the link''
anonymous-root Δεκέμβριος 29, 2006 #6 Δεκέμβριος 29, 2006 Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις στα Options το Direct Download.
zyx Δεκέμβριος 29, 2006 Author #7 Δεκέμβριος 29, 2006 δεν βλεπω ουτε με αυτο να γινετε δουλεια. το ξεκιναει με τον firefox το download το μονο που βλεπω ειναι αυτο που λεει ο expert αλλα πολυ δουλεια για το τπτhttp://getright.invisionzone.com/index.php?showtopic=546&hl=
Artist_ Δεκέμβριος 30, 2006 #8 Δεκέμβριος 30, 2006 ούτε και εγώ έβγαλα άκρη με το getright. Χρησιμοποιώ το Internet Download Accelerator αλλά θέλει κάθε αρχείο που βάζω σε αναμονή για κατέβασμα να δίνω τον κωδικό μου (rapidshare.com)
zyx Δεκέμβριος 30, 2006 Author #9 Δεκέμβριος 30, 2006 εγω ακολουθησα τις οδηγιες του expert στο getright δεν επιασε το κολπακη αλλα πιανει στο flashget οποτε προς το παρων χρησημοποιησα αυτο. αν δεν με ευχαρηστισει θα δοκιμασο των ida που λες να δω.
Daffy Δεκέμβριος 30, 2006 #10 Δεκέμβριος 30, 2006 Εάν έχετε premium account, κατεβάστε το rapget και τα ISS που χρειάζεται, τσεκάρετε από τις επιλογές στο rapidshare.com την επιλογή direct download και είστε έτοιμοι.. Δουλεύει δοκιμασμένα.. :devil: :happy2: SOS : Σημαντικό!!!! Πρέπει οπωσδήποτε να κατεβάσετε κάτι και μέσα από τον Internet Explorer, ώστε να κρατήσει τον κωδικό, για να δουλέψει.. Κάποιοι που είχαν πρόβλημα, με αυτό το τρικ λύθηκε..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.