ergotelis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2006 Καλησπέρα παίδες, θέλω να κάνω το εξής, προσπαθώ να συνδέσω τη κάρτα τηλεόρασης με το κλασσικό κασετοvideo, προκειμένου να κάνω dvd κάτι ταινίες.Η κάρτα τηλεόρασης έχει audio-video in και γράφει από την είσοδο, το δοκίμασα με επιτυχία για εγγραφή από τη vga(για games κυρίως). Χρησιμοποίησα αυτόν τον αντάπτορα http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.751702, σύνδεσα και τα άλλα καλώδια, αλλά το μόνο που έχω καταφέρει να πάρω είναι video ασπρόμαυρο αποδεκτής ποιότητας(δλδ δεν έχει παράσιτα πολλά, αλλά ασπρόμαυρο). Μήπως ξέρετε τι πάει στραβα, ή μήπως απλά δεν είναι εφικτό αυτό που επιθυμώ?
Astacus Δεκέμβριος 28, 2006 #2 Δεκέμβριος 28, 2006 Τσεκαρε στον driver της καρτας γραφικων μηπως μπορεις να αλλαξεις το συστημα εικονας απο ntsc (Αμερικανικο) σε pal. Αν δεν υπαρχει τοτε μπορεις να δοκιμασεις να flash-αρεις την καρτα σου με καποιο bios που να υποστηριζει το pal ή δοκιμασε εναν ανταπτορα απο composite σε s-video
ergotelis Δεκέμβριος 28, 2006 Author #3 Δεκέμβριος 28, 2006 H κάρτα τηλεόρασης υποστηρίζει pal, το έχω ρυθμίσει έτσι, έχει σχέση αυτό όμως? Τελικά ητανε πολύ εύκολο, ήθελε επιλογή composite όχι s-video, τώρα πάμε για τον ήχο!
Astacus Δεκέμβριος 28, 2006 #4 Δεκέμβριος 28, 2006 παιζει ρολο γιατι ειναι διαφορετικα τα προτυπα και δεν παρεμβαλετε κατι (hardware-software)να κανει μετατροπη.Composite ειναι το βυσματακι που μιαζει με αυτα του ηχου. Το s-video δινει καλυτερη ποιοτητα εικονας οποτε κανε μια προσπαθεια μηπως παιξει με αυτο...
ergotelis Δεκέμβριος 28, 2006 Author #5 Δεκέμβριος 28, 2006 Αρχική απάντηση από Astacus παιζει ρολο γιατι ειναι διαφορετικα τα προτυπα και δεν παρεμβαλετε κατι (hardware-software)να κανει μετατροπη. Composite ειναι το βυσματακι που μιαζει με αυτα του ηχου. Το s-video δινει καλυτερη ποιοτητα εικονας οποτε κανε μια προσπαθεια μηπως παιξει με αυτο... Ναι, αλλά ασπρόμαυρη εικόνα δίνει, και τον ήχο παλεύω να πάρω τώρα... Ευχαριστώ πάντως!
felix Δεκέμβριος 28, 2006 #6 Δεκέμβριος 28, 2006 Σου έχει μήπως επιλογή για άλλο τύπο PAL ?Σε μια κάρτα τηλεόρασης και μία κάρτα video capture που έχω, μου δίνει επιλογή για PAL-M, PAL-B και διάφορα άλλα...αν τα έχεις δοκίμασε να αλλάξεις μήπως και δεις βελτίωση...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.