def Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2006 καλησπερα παιδια,για βοηθηστε λιγο την κατασταση,χθες πηγα να συνδεσω ενα μοντεμ σε ενα φιλαρακι του οτενετ,αφου του πηραν τηλεφωνο και του δωσανε τα συνθηματικα,εβαλα drivers του μοντεμ, μου ζητησε να συνδεσω το καλοδιο του dsl Ολα καλα μεχρι εδω,αφου το συνδεσα η λυχνεια,της ενδειξης του μοντεμ αναψε το πρασινο το λαμπακι και σταθεροποιηθηκε ενδειξη οτι παρεχει DSL,το πακετο ειναι dsl otenet kit,εχει αν δεν αποτωμαι το μοντεμ segam 800,ενα μικρο ασπρο μοντεμακι,λοιπον αναβει και το πρασινο τριγωνακι κατω δεξεια στην μπαρα μου λεει οτι και η ταχυτητα του ειναι 1024 παω να ανοιξω την σελιδα και δεν μου την ανοιγει ενω συνεχιζει να μου δειχνει οτι υπαρχει παροχι dsl τι συμβαινει?μπορει καποιος να με βοηθησει?Σας ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
aioannou Δεκέμβριος 28, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2006 τα στοιχεια user name και password τα εβαλες?επισης αν δεν ειναι dhcp enable το router και το μηχανημα δεν θα εχει παρει το gateway.ή θα το δηλωσεις εσυ ή θα κανεις enable την επιλογη στο router και στην καρτα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Δεκέμβριος 28, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2006 τα στοιχεια του παιδιου που του δωσανε δεν τα παιρνει και εβαλα τα κλασικα otenet@otenet.gr και otenet,επισης οταν εκανα ινσταλ τους drivers για το μοντεμακι δεν υπαρχει πουθενα το εικονιδιο του για να κανω τις ρυθμiσεiς του router Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Δεκέμβριος 28, 2006 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2006 αν ειναι usb το μοντεμ πρεπει να φτιαξεις και συνδεση οπως κανεις σε μια pstn και να καλεις κλασσικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Δεκέμβριος 28, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2006 εκανα συνδεση αν εννοεις να μπω πινακα ελενχου και να κανω τις απαραιτητες ρυθμισειςγια το Internet Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Δεκέμβριος 28, 2006 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2006 κανεις κανονικα την κληση,συνδεεται αλλα δεν ανοιγουν οι σελιδες δηλαδη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Δεκέμβριος 28, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2006 Αρχική απάντηση από giorgos th. κανεις κανονικα την κληση,συνδεεται αλλα δεν ανοιγουν οι σελιδες δηλαδη? ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.