giorikas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2006 πολλες δυνατοτητες και ευκολιες,αρκετα ευχρηστο ειναι ομως ασφαλες?θα το χρησιμοποποιουσατε, ας πουμε, στο λογαριασμο μισθοδοσιας σας?ακουω αποψεις και τις εμπειριες σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Δεκέμβριος 27, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2006 Διατηρω λογαριασμο στην alpha και αν και ακομα κανω περιορισμενη χρηση της υπηρεσιας,κυριως ενημερωτικου χαρακτηρα(υπολοιπο/κινησεις κτλ) ειμαι ικανοποιημενος απο την λειτουργια της οποτε σκεφτομαι με την αποκτηση τις συσκευης ασφαλειας που απαιτειται να κανω πληρη χρηση των δυνατοτητων της(μεταφορα ποσου,πληρωμες ΔΕΚΟ κινητης κτλ....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Δεκέμβριος 27, 2006 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2006 Κάνε τότε 2 λογαριασμούς, και ο ένας να είναι περιορισμένων λειτουργιών(μόνο μεταφορές σε προδηλωμένους λογαριασμούς της άλφα) και ο άλλος Paypal,μεταβιβάσεις προς εξωτερικό και όλα τα λοιπά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cool11 Δεκέμβριος 30, 2006 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2006 Και εγω ημουν δυσπιστος. Αλλα τελικα ολα ok. Βεβαια και να θελουν να με κλεψουν, πενταροδεκαρες θα βρουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Ιανουάριος 1, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2007 ^το αυτο Για αυτο και γω ποτε δεν εχω λεφτα.Για να μην φοβαμαι οτι θα μου τα κλεψουν :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.