fonzi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2006 και μόνο από multirama μάλλον διότι ο φοιτητής σπουδάζει Γιάννενα, είναι ψιλοάσχετος, και αν χαλάσει θα τρέχει...Εκεί πάνω πλαισιο δεν εχει.Για να τον βοηθήσω έψαξα λίγο και του βρήκα:NB FUJITSU SIEMENS AMILO Pi 1536V NB TOSHIBA SATELLITE A110-195 MULTIRAMA MIRAGE DC-I 5600 GR HP G3051EA Ποιό να προτιμήσει;Αυτά που είναι multirama (και έχουν 3 χρόνια εγγύηση) λένε τίποτα ή είναι εντελώς μάπα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Δεκέμβριος 27, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2006 Εκτός από τον Multirama που θα τον φτιάξεις εκεί στα μουλτιράμα, όποιον άλλο και να πάρει , από όπου και να τον πάρει δε θα τρέχει στο κατάστημα αλλά στις αντιπροσωπίες. Επίσης καλό είναι να δίνεις Link. Εγώ πάντως σε παρόμοια περίπτωση διάλεξα χαλαρά το fujitsu γιατί από άποψη απόδοσης/τιμής είναι το καλύτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Δεκέμβριος 28, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2006 Πήρε τον α' Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 28, 2006 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2006 Κρίμα, γιατι θα σου έλεγα για το Sony Vaio FS515E που πήρα εγώ. 600 από Multirama. Tzampaman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Δεκέμβριος 28, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2006 Tzampaman... Link to comment Share on other sites More sharing options...
minus Ιανουάριος 1, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2007 Γιατι δεν κοιτα και σε κανενα macbook? Πηρε το ματι μου κατι τιμες γυρω στο 1000αρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιανουάριος 1, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2007 Δες παραπάνω.Πήρε (τον fujitsu αλλά με 2γιγα μνημη).Αυτές τις μέρες όλοι οι γνωστοί μου φορητούς πήραν...4 fujitsu!, 1 sony vaio με windows media center Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.