Unholy_Pozer Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2006 Καλημέρα ξέρει κανείς να μου πεί γιατί δεν δουλεύουν τα case fan με την εν λόγο μητρική?Ξέρω ακούγετε χαζό αλλά δεν έβγαλα άκρη εχθές έως τις 3 το πρωί.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Δεκέμβριος 27, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2006 Yπάρχει ένα 3-πινο που λένε οτι έχει πρόβλημα και είναι αυτό που βρίσκεται αναμεσα στον επεξεργαστή και στις πίσω θύρες της μητρικής.Ούτε και σε μένα δουλεύει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mainframe Δεκέμβριος 27, 2006 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2006 Ούτε και σε μένα δουλεύει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unholy_Pozer Δεκέμβριος 27, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2006 Εμένα δεν δουλεύει κανένα.Αλλά κάποιος μας δουλεύει όλους μου φένετε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unholy_Pozer Δεκέμβριος 27, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2006 Ακούγετε λίγο χαζό να ειναι χαλασμένα.Στο BIOS τα smart fan μήπως κάνουν την ζημιά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Δεκέμβριος 27, 2006 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2006 Καλησπερα....σε ολα τα παιδια του φορουμ...ηθελα να κανω μια ερωτηση σαν προσφατα κατοχος μιασ evga i680 m/b..εχοντας καποια προβληματα χωρις να ξερω απο που προερχωνται και ηληκρινα μερικα τα βλεπω πρωτη φορα εχω εναν 6600 επεξεργαστη μνημες της ocz sli 1066...4 δισκους σε 2 raid.. το συστημα δουλευει καθημερινα στα 3.6Ghz rock stable με 1.46βολτ και οι μνημες παιζουν στα 800Mhz Link -Sync Mode 1:1 και 1Τ 3-3-3-8 στα 2.4βολτ error free apo memtest..το προβλημα ειναι το εξης ενω μπουταρει κανονηκα και μπενει windows...και ολα μια χαρα μετα απο 1 οι περισοτερα restart που κανω μολις παει να μπει windows τρωω restart ..δεν το εχω ψαξει πολυ το θεμα...θα ηθελα την βοηθεια σας..αν γνωριζετε κατι που εγω δεν κανω καλα η καποια επιλιγη στο bios...επισης κατι αλλο ο ενας δισκος απο τους 4 πεφτει ξαφνηκα το ρευμα του μεσα στα windows...ειχα ακουσει για καποια προβληματα σε αυτο το bios βγεικε ενα καινουργιο και το περασα..αλλα τα restart τα κανει τι να πω.αα και κατι ακομα πριν βαλω το νεο bios μια μερα που το αναβω το μηχανημα βρισκω ολο το bios ανακατα ολες οι ρηθμησεις πειραγμενες αλλο clock στο επεξεργαστη και δεν με αφηνε να αλλαξω fsb κωλαγε ολο το bios...και οταν πηγενε να μπει windwos ετρωγα μλε..του εκανα ενα clear cmos και εφτιαχε και αφου εβαλα το νεο bios.. τι ν απω αν μπορει να βοηθησει καποιοσ που να ειχε παρομοια προβληματα και βρηκε λυσει καλο θα ηταν... ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unholy_Pozer Δεκέμβριος 27, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2006 Ωχ...Καλά που άλλαξα την ASUS... To Το πρόβλημα με τα case fan εσύ το έχεις? Με έχει τρελάνει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Δεκέμβριος 27, 2006 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2006 Βασικά ποιό BIOS έχετε περασμένο;Α και κάτι άλλο έχει δοκιμάσει κανείς το PowerDVD 4 XP;Σε μένα δεν παίζει μετά και απο format:blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Δεκέμβριος 27, 2006 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2006 Τελευταιο bios εχετε βαλει το 23 Beta 2 ? [Off topic]Λενε οτι ολα τα 680 ειχαν προβλημα με το ρευμα στο fsb και θα βγει rev.2 σε 2-3 μηνες επειδη δεν επετρεπαν υψηλο fsb κυριως με KF ...[/offtopic] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Δεκέμβριος 27, 2006 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2006 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 16:38] Τελευταιο bios εχετε βαλει το 23 Beta 2 ? [Off topic]Λενε οτι ολα τα 680 ειχαν προβλημα με το ρευμα στο fsb και θα βγει rev.2 σε 2-3 μηνες επειδη δεν επετρεπαν υψηλο fsb κυριως με KF ...[/offtopic] δεν το εχω βαλει....θα το βαλω...ευχαριστω πολυ φιλε μου...τελικα απο bios τα προβληματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Δεκέμβριος 27, 2006 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2006 Αρχική απάντηση από Τακας δεν το εχω βαλει....θα το βαλω...ευχαριστω πολυ φιλε μου... τελικα απο bios τα προβληματα? Της τροφοδοσιας του fan δεν νομιζω...ολων των υπολοιπων λογικα ναι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Δεκέμβριος 27, 2006 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2006 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 18:50] Της τροφοδοσιας του fan δεν νομιζω...ολων των υπολοιπων λογικα ναι.. τελικα φιλε μου αυτο εχω βαλει την τελικη εκδωση απο το σιτε..... θα δουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unholy_Pozer Δεκέμβριος 27, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2006 καλά κρασιά.Θα το κάψω και θα πάρω άλλο.Καλά έλεγε η γιαγιά μου.Intel για πάντα!!!:banging: ’κου όλα τα mobo με χαλασμένα fans πώς το έβγαλαν για αγορά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Δεκέμβριος 27, 2006 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2006 ρε παρτε 590 να σωθητε............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unholy_Pozer Δεκέμβριος 27, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2006 975 για πάντα!!!!Αρε P5WD2 E Premium μου,γιατί δεν πέρνεις core 2 και με έκανες να παραστρατίσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Δεκέμβριος 27, 2006 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2006 p5w dh deluxe και νομιζω πως με moded bios και η P5WD2 E Premium παιρνει conroe αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Δεκέμβριος 27, 2006 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2006 Bασικά το οτι δεν δουλευει ένα fan header είναι λόγος για να επιστρέψεις μια μητρική;Το δέχονται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 27, 2006 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2006 Αρχική απάντηση από obijuan1983 [Σήμερα, στις 02:18] Bασικά το οτι δεν δουλευει ένα fan header είναι λόγος για να επιστρέψεις μια μητρική;Το δέχονται; εαν οτιδηποτε πανω σε ενα προιον δεν λειτουργει οπως ακριβως εχει ορισει ο κατασκευαστης σαφως και επιστρεφεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Δεκέμβριος 27, 2006 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2006 Βασικά λέγεται οτι δεν δουλεύει σε αρκετούς το συγκεκριμένο βύσμα.Και να την πάω πίσω δεν μου εγγυάται κανείς οτι το καινουριο θα δουλευει σίγουρα...Αν και για ένα βύσμα τώρα δεν τρελάθηκα αλλά λέμε...Αν έρθει κάτι καλό και μπορώ να το παω για rma ίσως έτσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Δεκέμβριος 28, 2006 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2006 το να μην δουλευει κατι οπως 8α επρεπε αποτελει σιγουρα λογο για να επιστρεψεις το προιν.το 8εμα ειναι πως εαν σε ολες δεν δουλευει τοτε και με αλλαγη δεν 8α κερδισεις τπτ.εκτος ενα παρεις αλλη ή εαν ερ8ει το νεο revison που αναφερ8ηκε πιο πανω και την τραμπαρεις με αυτον τον τροπο.αλλα 8α πρεπει να ξερεις με σιγουρια οτι 8α ειναι το revision αυτο που 89α παρεις αλλιως τσαμπα 8α τρεχεις μεχρι να το πετυχεις.εγω προσωπικα 8α το εκανα γιατι ειναι μ@μ@κια να παιρνεις κατι το οποιο ειναι defective εστω και αν ειναι ασημαντο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.