ennia Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2006 Χρόνια παλλά σε όλους. Εχω ενα προβλημα με το σκληρο μου. Τον πηρα πριν μια βδομαδα (WDC WD2500KS-00MJB0) σαν αποθήκη και ενω τον βλεπει κανονικα στο bios δεν τον βλεπει διπλα στον αλλο δισκο δηλ. μεσα στο ''Ο Υπολογιστης''.Κατα συνεπεια δεν μπορω να τον χρησιμοποιησω. Τι μπορω να κανω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.K Δεκέμβριος 26, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2006 Καλησπέρα και χρόνια πολλά.Διαμόρφωση έκανες στον σκληρό;Δεξί κλικ στον υπολογιστή μου, διαχείριση, διαχείρηση σκληρών, επιλέγεις τον σκληρό και διαμόρφωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1416003252 Δεκέμβριος 26, 2006 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2006 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!για να τον δουν τα Windows πρεπει να του κανεις φορματ...ακολουθησε αυτα που ειπε ο προηγουμενος φιλος και πες μας τι εγινε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Δεκέμβριος 29, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2006 Με τη διαμορφωση τον βλεπει. Σας ευχαριστω για τη βοηθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.