Teodor_ch Ιούλιος 31, 2007 #141 Ιούλιος 31, 2007 Αρχική απάντηση από Τζώρτζης Μια χαρά είσαι με σφιχτά timings!! αν δε φτάσω το κατώτερο σταθερό subtiming δεν το αφήνω ήσυχο
Teodor_ch Ιούλιος 31, 2007 #142 Ιούλιος 31, 2007 ρε παιδιά έλεος!!!!ενώ με orthos 14 ώρες είμαι σταθερός (προτεραιότητα 7)με το μεμτεστ για windows σε test των 30mb (δύο instances) μου πετάει λάθη συνέχεια ανα λεπτό!τσάμπα ο κόπος αν το μεμτεστ σωστά βγάζει λάθη. κάνω καμιά μλκία σαν αρχάριος?-----------------------------------------edit:τρέχω με μετεστ 1.70 dosκαι έβαλα timings by spd που είναι αρκετά σφιχτά γιατί δε μπορώ να τα ορίσω όπως θέλω εγώ.
inertiacreep Ιούλιος 31, 2007 #143 Ιούλιος 31, 2007 Μια σκέψη : Το orthos το τρέχεις στο blend (cpu+ram) ή στο small fft's (cpu only)?
Chessman Ιούλιος 31, 2007 #144 Ιούλιος 31, 2007 ..... από Teodor_ch [Σήμερα, στις 14:35] αν δε φτάσω το κατώτερο σταθερό subtiming δεν το αφήνω ήσυχο Όταν συνέχεια αλλάζουμε τα timings και subtimings στις μνήμες, πρέπει να τους δίνουμε χρόνο να στρώνουν, να συνηθίζουν. Πολλές αλλαγές μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα δημιουργούν προβλήματα και στον επεξεργαστή και στις μνήμες και στο λειτουργικό IMO. Είναι λάθος που το κάνουμε όλοι μας....Αν και το ξέρουμε...
Teodor_ch Ιούλιος 31, 2007 #145 Ιούλιος 31, 2007 Αρχική απάντηση από inertiacreep Μια σκέψη : Το orthos το τρέχεις στο blend (cpu+ram) ή στο small fft's (cpu only)? blendΑρχική απάντηση από Chessman Όταν συνέχεια αλλάζουμε τα timings και subtimings στις μνήμες, πρέπει να τους δίνουμε χρόνο να στρώνουν, να συνηθίζουν. Πολλές αλλαγές μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα δημιουργούν προβλήματα και στον επεξεργαστή και στις μνήμες και στο λειτουργικό IMO. Είναι λάθος που το κάνουμε όλοι μας....Αν και το ξέρουμε... άρα ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να σφίγγουμε τις μνήμες?έβαλα 5άρια και ανέβηκα 0,500ms στο 1Μ σουπερ ΠΙ αλλά είμαι σταθερός με το memtest @dosμεγάλη ξενέρα με το ορθος.....
Teodor_ch Αύγουστος 1, 2007 #146 Αύγουστος 1, 2007 ρε παιδιά, μπορείτε να δοκιμάσετε και εσείς εκεί που νομίζετε ότι είστε σταθερά με το http://hcidesign.com/memtest/σε 30 μβ για 5000% coverage?μήπως είναι λίγο υπερβολικό αυτό το πρόγραμμα?
Teodor_ch Αύγουστος 1, 2007 #148 Αύγουστος 1, 2007 για να το ζορίσω ακόμα παραπάνω.τυχαία το δοκίμασα και απο ότι βλέπω είναι ο τέλειος τρόπος για να σφίξεις τις μνήμες μέσα σε μισή ώρα
AN7 OverClocker Αύγουστος 1, 2007 #149 Αύγουστος 1, 2007 Αρχική απάντηση από Teodor_ch για να το ζορίσω ακόμα παραπάνω. e? Τρέξε 2 τέτοια μαζί.Βάλε την μισή μνήμη στο ένα και στο άλλο κάτι λιγότερο απ την μιση και τα ξανα λέμε
Teodor_ch Αύγουστος 2, 2007 #150 Αύγουστος 2, 2007 μα δύο-δύο τα τρέχω σε 30mb και μέσα σε 1 λεπτό μου πετάει λάθη αν δεν είμαι σταθερός.όταν βάζω πολύ μνήμη, αργή περισσότερο να την τσεκάρει όλη
AN7 OverClocker Αύγουστος 2, 2007 #151 Αύγουστος 2, 2007 Ναι ρε φιλε,λογικό,αλλά κάνει πιο σωστή διάγνωση. Δεν λέω ότι στα 30μβ είναι λάθος. Αλλά δεν δουλεύει όλη την μνήμη αλλά μέρος αυτής,και μάλιστα πολύ μικρό
stackeras Αύγουστος 2, 2007 #152 Αύγουστος 2, 2007 Καλημέρα! Έχω το σύστημα τις υπογραφής μου και χθες το βραδυ το πήγα λίγο στα 3.3 να δω αν πάει αλλα η ninja με τα 2xsilenx δεν την πάλεψε και πολύ... θέλω να ρωτήσω τα εξής: 1)Ποια η διαφορα από cpu temp και cores? 2)Ποια temp κοιτάμε εμείς core η cpu? 3)Έως που να αφήνω να πηγαίνει το cpu? Tnks
anthis Αύγουστος 2, 2007 Author #153 Αύγουστος 2, 2007 Τους πυρηνες (cores) κοιταμε.. Αν εισαι σε load αυτες οι θερμοκρασιες ειναι καλουτσικες για αεροψυξη... Αντεχουν μεχρι 85 οι πυρηνες, αλλα νομιζω προσπαθουμε να τους κραταμε κατω απο 70 σε full load.. Εκει ειναι οκ..Η διαφορα απ'ότι ξερω μεταξυ cpu temp και core temp, ειναι οτι το cpu temp ειναι η θερμοκρασια στην επιφανεια του επεξεργαστη ενω core temp η θερμοκρασια μεσα στους πυρηνες...
stackeras Αύγουστος 2, 2007 #154 Αύγουστος 2, 2007 Μπα καλά θα ήταν να ήταν load... Idle είναι αυτές οι temp. Το Orthos στα πρώτα 2 λεπτά βάρεσε 68.
stackeras Αύγουστος 2, 2007 #156 Αύγουστος 2, 2007 Με 1.3 την πρώτη φορα όταν πήγε να μπει στα win έφαγε restart. Μετά έδωσα την προεπιλογή του cpu, 1.325 νομίζω.
Teodor_ch Αύγουστος 2, 2007 #157 Αύγουστος 2, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Ναι ρε φιλε,λογικό,αλλά κάνει πιο σωστή διάγνωση. Δεν λέω ότι στα 30μβ είναι λάθος. Αλλά δεν δουλεύει όλη την μνήμη αλλά μέρος αυτής,και μάλιστα πολύ μικρό και με αυτόν τον τρόπο κάνει όλους τους ελέγχους γρήγορα γρήγορα και βρίσκει τυχόν λάθη. αυτόν τον τρόπο τον συνιστώ (πια ) για το σφίξιμο των μνημών. εννοείται ότι στο τέλος θα ελέγξω όλη τη μνήμη @eon κοίταξε την ψύκτρα. δοκίμασε και με ανοιχτό το κουτί. έχεις αφύσικες θερμοκρασίες για το ρεύμα που δίνεις και τη συχνότητα που είσαι
AN7 OverClocker Αύγουστος 2, 2007 #158 Αύγουστος 2, 2007 Αρχική απάντηση από Teodor_ch και με αυτόν τον τρόπο κάνει όλους τους ελέγχους γρήγορα γρήγορα και βρίσκει τυχόν λάθη. αυτόν τον τρόπο τον συνιστώ (πια ) για το σφίξιμο των μνημών. εννοείται ότι στο τέλος θα ελέγξω όλη τη μνήμη @eon κοίταξε την ψύκτρα. δοκίμασε και με ανοιχτό το κουτί. έχεις αφύσικες θερμοκρασίες για το ρεύμα που δίνεις και τη συχνότητα που είσαι Μην επιμένεις μαν. Έτσι στρεσάρει πολύ μικρό μέρος της μνήμης. Αμα βάλεις όλη την ελεύθερη ram στρεσάρει σχεδόν ολόκληρη την μνήμη. Είναι σαν να μ λές σε διπύρηνο να τρέξεις prime αλλά μόνο στον έναν πυρήνα
Teodor_ch Αύγουστος 2, 2007 #159 Αύγουστος 2, 2007 δοκίμασε το και θα με θυμηθείς. στην αρχή έβαζα και εγώ όλη τη μνήμη και κατέβαζα subtimings. ε...έκανε >5' να μου βγάλει λάθος με τα λίγα mb μέσα σε 1 λεπτό σου το έχει πετάξει αφού αποφασίσω που θα μείνω, τότε δοκιμάζω όλη τη μνήμη. δε λέω ότι δε θα το κάνω και αυτό....απλά στο τέλος
Teodor_ch Αύγουστος 6, 2007 #160 Αύγουστος 6, 2007 και ένα update με τεστ σταθερότητας.έβγαλα το ανεμιστήρι απο το τσιπάκι και αμέσως ανέβηκε στους 50.πού να κρατάω τη θερμοκρασία του καλύτερα?http://www.adslgr.com/forum/attachment.php?attachmentid=21321&d=1186391103
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.