Jump to content

6300 oc

anthis

Recommended Posts

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Ωραίος..... :cool:

Είναι κομμάτι η μητρική σου... Και οι μνήμες... Εμένα όμως έπαιξε σταθερότατα στα 475 fsb

Συγκεκριμένα τα εξής settings:

475mhz fsb

475x7 cpu = 3300Mhz

1,35 vcore :D

115mhz PCI-e

+0,1 volt PCI-e

+0,1 volt FSB

+0,1 volt chipset

+0,4 volt vdimm

5/5/5/15

Και είναι σταθερότατο :cool:

Τα 3,3 ghz με 1,35 vcore rock stable είναι καλά?

Και θερμοκρασίες στους πυρήνες σε full load τώρα το καλοκαίρι κιόλας είδα 46 max...

Θηρίο η υδρόψυξη.... :)

Ναι, με κόβουν... Αλλά στα 495... 500 δηλαδή ούτε στα όνειρά μου... Αλλά τα 480 τα είχαν οι μνήμες καθώς και μέχρι και τα 495 όπως είπα.... Το ίδιο και ο επεξεργαστής πιτεύω, ο οποίος επαναλαμβάνω τρέχει σταθερά με 1,35 volt στα 475x7=3300mhz....

Είναι δυνατόν να μην έχει με 1,55 τα 3,4? Δεν γίνεται... ’ρα είναι το chipset... Έκανα όλες τις δοκιμές και κατέληξα εκεί... Έχει κανείς άλλος καμμιά υποψία?

Επίσης τα 475 τα έχει το chipset με +0,1 ενώ τα 480 δεν τα πιάνει ούτε με +0,2....

Και με +0,3 δεν postάρει καν....

Υπάρχει περίπτωση να ευθύνεται το τροφοδοτικό? Heroichi Win Power 550 watt είναι....

• 2 months later...
Αρχική απάντηση από Teodor_ch

για να μήν ανοίγω νέο θέμα.

ο δικός μου θέλει πολύ λίγο ρεύμα για τα 3500 ή μου φαίνεται?

1.35 στο βιοσ

1.34 under load

14κΩ αντίσταση στο vdrop mod

http://www.adslgr.com/forum/attachment.php?attachmentid=21128&d=1185867907

Bold όλα τα λ7.

αυτό ακριβώς έβλεπα και εγώ και έδινα αμέσως 1.45 με αποτέλεσμα να βράζει το νερό στην υδρόψυξη! είμαι και στην κρήτη και κάνει αφόρητο καύσωνα!

λέτε να δοκιμάσω να τον ανεβάσω με 5άρια στις μνήμες ή να μείνω εκεί με αρκετά σφιχτά timings και στοκ ρεύμα στις μνήμες?

έχω ήδη δώσει πολύ σε NB, SB, fsb termination και έχω αρχίσει να φοβάμαι μήν πάρω τη μητρική παραμάσχαλα. αν και κρατάω το τσιπάκι στους 37-38

Μαν είναι δυνατόν να πηγαίνουν ολοι οι επεξεργαστές το ίδιο?

Ο ένας θα πηγαίνει καλύτερα ο άλλος χειρότερα και ο παρα άλλος ακόμα καλύτερα κ.ο.κ.

Πόσο ρεύμα έχεις δώσει nb/sb/fsb?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.