anthis Φεβρουάριος 9, 2007 Author #81 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 Στα 3200Mhz πάντως έπιασε και 63... Τελικά και η thermaltake δεν ήταν τόσο κακή...2-3 βαθμούς διαφορά έχουν... Ίσως βοηθήσει αν βάλω ανεμιστήρα... Πιο δυνατό...Τι λέτε? Αν τον αλλάξω προς το καλοκαίρι το βλέπω... Καλά είναι τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Φεβρουάριος 11, 2007 Author #82 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2007 Στο BIOS στο control fan method τι θα ήταν καλύτερο να βάλωΈχει δυο menu νομίζω για τους ανεμιστήρες.. Ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές?Παίζει ρόλο για την θερμοκρασία αυτό, θυμάμαι σε ένα site που σε ASUS με Qfan κι χωρίς είχε 5 βαθμούς διαφορά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Φεβρουάριος 13, 2007 Author #83 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2007 Έτρεξα ORTHOS και στις 4 ώρες μου έβγαλε ένα error... Τι να κάνω? Το σύστημα πάντως σταθερό είναι, δεν μου έχει κάνει ποτέ restart...Οι ρυθμίσεις μου...FSB 458Mutli 7xCpu voltage 1,35DDR 2 VOltage 2,2volt5/5/5/15Τα άλλα ρεύματα τα έχω stock Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Φεβρουάριος 13, 2007 #84 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2007 Γενικά δε πιστεύω να ζορίσεις ποτέ τον επεξεργαστή σου τόσο για 4 ώρες, δλδ πιστεύω πως δεν έχεις πρόβλημα.Μόνο που να κοιτάξεις με κανά S&m να σιγουρευτείς πως δε το προκάλεσαν αυτό οι μνήμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Φεβρουάριος 13, 2007 Author #85 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2007 ’ρα να τρέξω memtest... Ποιο test ακριβώς είναι το πιο δύσκολο?Με 458 fsb μήπως πρέπει να δώσω +0,1volt στο chipset? Στον επεξεργαστή μήπως 1,35volt είναι μικρό?Σε παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ δεν μου έκανε rstart.... Το PC έχει μείνει ανοιχτό και 15 ώρες συνεχόμενα να κατεβάζει bittorrent και δεν είχε πρόβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Φεβρουάριος 14, 2007 Author #86 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2007 Θα κερδίσω σταθερότητα δίνωντας +0,1volt στo chipset? Ή απλά θα το ψήνω τσάμπα...Δεν θέλω να ανέβω άλλο... Θέλω να μείνω εκεί σταθερός.... Αν βάλω ποτέ υδρόψυξη θα το τερματίσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Φεβρουάριος 14, 2007 #87 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2007 ερωτησεις τυπου "ειναι αρκετο το vcore" κτλ νομιζω πρεπει να τις απαντησεις μονος σου,δοκιμαζοντας κ stressαρωντας...και κατι :OT: μετρησα μεχρι και 7 συνεχομενα ποστ δικα σου στη σελιδα 4 του παροντος θεματος ..γιατι δεν δοκιμαζεις να κανεις EDIT ,αλλα ποσταρειςκαι ποσταρειςκαι ποσταρειςκαι ποσταρεις και ποσταρεις και ποσταρεις και ξαναποσταρεις στη σειρα ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Φεβρουάριος 15, 2007 Author #88 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2007 Καλά ρε φίλε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Φεβρουάριος 16, 2007 Author #89 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2007 Το MCH(G) είναι το chipset και το fsb είναι το southbridge? Έχει και για τα δυο επιλογές να δώσω ρεύμα... Εγώ έδωσα στο mch(g)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Φεβρουάριος 19, 2007 Author #90 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2007 Να τωρήσω κάτι λίγο άσχετο με τον υπερχρονισμό, ανα ξέρει κάποιος να μου απαντήσει ας το κάνει...Έχω έναν δίσκο SATA και δυο DVD drive συνδεδεμένα με ATA...Θέλω να συνδέσω έναν ATA IDE δίσκο που έχω επιπλέον αλλά η μητρική Gigabyte 965p S3γράφει ότι δέχεται μέχρι δυο ATA συσκευές? Μπορώ να βάλω τον δίσκο?Ή πρέπει να βγάλω το ένα DVD drive? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragou14 Φεβρουάριος 19, 2007 #91 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2007 θα βγαλεις το ενα dvd και θα βαλεις τον ata και εγω αυτο εκανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 19, 2007 #92 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από anthis Καλά ρε φίλε... Για να είμαι ειλικρινής, έχει δίκιο ο sofix και είναι όντως ενοχλητικό. Αλλά επειδή είμαι άνθρωπος που μ'αρέσει να βλέπω τα πράγματα θετικά, πιστεύω ότι δεν το κάνεις για λόγους postcount/πωλήσεων κλπ, οπότε πιστεύω ότι δε θα σε ενοχλήσει να γίνει reset το postcount σου στα 50 την επόμενη φορά που θα ποστάρεις διπλό/τριπλό/εφταπλό post, εντάξει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 19, 2007 #93 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από Chosen Για να είμαι ειλικρινής, έχει δίκιο ο sofix και είναι όντως ενοχλητικό. Αλλά επειδή είμαι άνθρωπος που μ'αρέσει να βλέπω τα πράγματα θετικά, πιστεύω ότι δεν το κάνεις για λόγους postcount/πωλήσεων κλπ, οπότε πιστεύω ότι δε θα σε ενοχλήσει να γίνει reset το postcount σου στα 50 την επόμενη φορά που θα ποστάρεις διπλό/τριπλό/εφταπλό post, εντάξει; εχει αποριες το παληκαρι Πετροφυσικα σαν MOD εκανες το καθηκον σου να τον ενημερωσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Φεβρουάριος 19, 2007 Author #94 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2007 Δεν το κάνω για τα post count ρε παιδιά... Λέω άλλα πάγματα σε κάθε post... Aν ήταν δεν θα κάναμε καθόλου post και θα κάναμε edit το ίδιο συνέχεια... ’σε που αν κάνεις edit δεν το βλέπει κάποιος απ'έξω ως νέα δημοσίευση και αργείς να πάρεις απάντηση... Αυτά... Αν θέλετε σβήστε αυτό το post... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 19, 2007 #95 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από anthis Δεν το κάνω για τα post count ρε παιδιά... Λέω άλλα πάγματα σε κάθε post... Aν ήταν δεν θα κάναμε καθόλου post και θα κάναμε edit το ίδιο συνέχεια... ’σε που αν κάνεις edit δεν το βλέπει κάποιος απ'έξω ως νέα δημοσίευση και αργείς να πάρεις απάντηση... Αυτά... Αν θέλετε σβήστε αυτό το post... ναι βρε μην μασας,εδω για να βοηθαμε ο ενας τον αλλον ειμαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Φεβρουάριος 19, 2007 Author #96 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από fragou14 [Σήμερα, στις 14:20] θα βγαλεις το ενα dvd και θα βαλεις τον ata και εγω αυτο εκανα. To έκανα αλλά δεν διαβάζει τον δίσκο... Γιατί? Είναι ένας Excelstor 40GB IDE ATA100 7200rpm, και τον θέλω για να βάλω linux μέσα και να έχω dual boot.Έβαλα τα clips που έχει σε ρύθμιση για slave, αλλά τίποτα... Μετά για master, πάλι τίποτα...Δεν τον βλέπει ούτε το BIOS.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragou14 Φεβρουάριος 19, 2007 #97 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2007 βαλε το dvd για slave και τον σκληρο master Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Φεβρουάριος 19, 2007 Author #98 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2007 Πώς ακριβώς το κάνω αυτό? Πρέπει να βάλω jumper στο dvd? Δεν έχω jumper... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragou14 Φεβρουάριος 19, 2007 #99 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2007 παρε απο το αλλο dvd ,καποιο παλιο mobo καπου θα βρεις ψαξε Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Φεβρουάριος 19, 2007 Author #100 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2007 Πάντως ο IDE δίσκος έχει δεδομένα μέσα και δεν έχει γίνει format... Παίζει ρόλο αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.