Jump to content

6300 oc

anthis

Recommended Posts

Στα 3200Mhz πάντως έπιασε και 63... Τελικά και η thermaltake δεν ήταν τόσο κακή...

2-3 βαθμούς διαφορά έχουν... Ίσως βοηθήσει αν βάλω ανεμιστήρα... Πιο δυνατό...

Τι λέτε? Αν τον αλλάξω προς το καλοκαίρι το βλέπω... Καλά είναι τώρα...

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Στο BIOS στο control fan method τι θα ήταν καλύτερο να βάλω

Έχει δυο menu νομίζω για τους ανεμιστήρες.. Ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές?

Παίζει ρόλο για την θερμοκρασία αυτό, θυμάμαι σε ένα site που σε ASUS με Qfan κι χωρίς είχε 5 βαθμούς διαφορά...

Έτρεξα ORTHOS και στις 4 ώρες μου έβγαλε ένα error... Τι να κάνω? Το σύστημα πάντως σταθερό είναι, δεν μου έχει κάνει ποτέ restart...

Οι ρυθμίσεις μου...

FSB 458

Mutli 7x

Cpu voltage 1,35

DDR 2 VOltage 2,2volt

5/5/5/15

Τα άλλα ρεύματα τα έχω stock

Γενικά δε πιστεύω να ζορίσεις ποτέ τον επεξεργαστή σου τόσο για 4 ώρες, δλδ πιστεύω πως δεν έχεις πρόβλημα.Μόνο που να κοιτάξεις με κανά S&m να σιγουρευτείς πως δε το προκάλεσαν αυτό οι μνήμες.

’ρα να τρέξω memtest... Ποιο test ακριβώς είναι το πιο δύσκολο?

Με 458 fsb μήπως πρέπει να δώσω +0,1volt στο chipset? Στον επεξεργαστή μήπως 1,35volt είναι μικρό?

Σε παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ δεν μου έκανε rstart.... Το PC έχει μείνει ανοιχτό και 15 ώρες συνεχόμενα να κατεβάζει bittorrent και δεν είχε πρόβλημα...

Θα κερδίσω σταθερότητα δίνωντας +0,1volt στo chipset? Ή απλά θα το ψήνω τσάμπα...

Δεν θέλω να ανέβω άλλο... Θέλω να μείνω εκεί σταθερός.... Αν βάλω ποτέ υδρόψυξη θα το τερματίσω...

ερωτησεις τυπου "ειναι αρκετο το vcore" κτλ νομιζω πρεπει να τις απαντησεις μονος σου,δοκιμαζοντας κ stressαρωντας...

και κατι :OT:

μετρησα μεχρι και 7 συνεχομενα ποστ δικα σου στη σελιδα 4 του παροντος θεματος ..γιατι δεν δοκιμαζεις να κανεις EDIT ,αλλα

ποσταρεις

και ποσταρεις

και ποσταρεις

και ποσταρεις

και ποσταρεις

και ποσταρεις

και ξαναποσταρεις στη σειρα ??

Να τωρήσω κάτι λίγο άσχετο με τον υπερχρονισμό, ανα ξέρει κάποιος να μου απαντήσει ας το κάνει...

Έχω έναν δίσκο SATA και δυο DVD drive συνδεδεμένα με ATA...

Θέλω να συνδέσω έναν ATA IDE δίσκο που έχω επιπλέον αλλά η μητρική Gigabyte 965p S3

γράφει ότι δέχεται μέχρι δυο ATA συσκευές? Μπορώ να βάλω τον δίσκο?

Ή πρέπει να βγάλω το ένα DVD drive?

Αρχική απάντηση από anthis

Καλά ρε φίλε... :TD:

Για να είμαι ειλικρινής, έχει δίκιο ο sofix και είναι όντως ενοχλητικό. Αλλά επειδή είμαι άνθρωπος που μ'αρέσει να βλέπω τα πράγματα θετικά, πιστεύω ότι δεν το κάνεις για λόγους postcount/πωλήσεων κλπ, οπότε πιστεύω ότι δε θα σε ενοχλήσει να γίνει reset το postcount σου στα 50 την επόμενη φορά που θα ποστάρεις διπλό/τριπλό/εφταπλό post, εντάξει;

Αρχική απάντηση από Chosen

Για να είμαι ειλικρινής, έχει δίκιο ο sofix και είναι όντως ενοχλητικό. Αλλά επειδή είμαι άνθρωπος που μ'αρέσει να βλέπω τα πράγματα θετικά, πιστεύω ότι δεν το κάνεις για λόγους postcount/πωλήσεων κλπ, οπότε πιστεύω ότι δε θα σε ενοχλήσει να γίνει reset το postcount σου στα 50 την επόμενη φορά που θα ποστάρεις διπλό/τριπλό/εφταπλό post, εντάξει;

εχει αποριες το παληκαρι Πετρο:)φυσικα σαν MOD εκανες το καθηκον σου να τον ενημερωσεις:T:

:o Δεν το κάνω για τα post count ρε παιδιά...

Λέω άλλα πάγματα σε κάθε post... Aν ήταν δεν θα κάναμε καθόλου post και θα κάναμε edit το ίδιο συνέχεια...

’σε που αν κάνεις edit δεν το βλέπει κάποιος απ'έξω ως νέα δημοσίευση και αργείς να πάρεις απάντηση...

Αυτά...

Αν θέλετε σβήστε αυτό το post...

:)

Αρχική απάντηση από anthis

:o Δεν το κάνω για τα post count ρε παιδιά...

Λέω άλλα πάγματα σε κάθε post... Aν ήταν δεν θα κάναμε καθόλου post και θα κάναμε edit το ίδιο συνέχεια...

’σε που αν κάνεις edit δεν το βλέπει κάποιος απ'έξω ως νέα δημοσίευση και αργείς να πάρεις απάντηση...

Αυτά...

Αν θέλετε σβήστε αυτό το post...

:)

ναι βρε μην μασας,εδω για να βοηθαμε ο ενας τον αλλον ειμαστε:)

Αρχική απάντηση από fragou14 [Σήμερα, στις 14:20]

θα βγαλεις το ενα dvd και θα βαλεις τον ata και εγω αυτο εκανα.

To έκανα αλλά δεν διαβάζει τον δίσκο... Γιατί? Είναι ένας Excelstor 40GB IDE ATA100 7200rpm, και τον θέλω για να βάλω linux μέσα και να έχω dual boot.

Έβαλα τα clips που έχει σε ρύθμιση για slave, αλλά τίποτα... Μετά για master, πάλι τίποτα...

Δεν τον βλέπει ούτε το BIOS....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.