xkandreas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2006 http://s1.battleknight.gr/Το BattleKnight είναι ένα ελεύθερο διαδικτυακό παιχνίδι σελιδοδείκτη (browsergame). Μπορείτε να γίνεται Ιππότης με εκθαμβωτική πανοπλία ή ένας μαύρος ιππότης ληστής που δεν δέχεται κανέναν νόμο.Μόνο εσύ μπορείς να επιλέξεις τη μοίρα σου...στο server είναι μόνο έλληνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Δεκέμβριος 25, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2006 Τον έχω στείλει σε 5-6 αποστολές, αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα τι παίζει. Μειονέκτημα είναι το γεγονός ότι αργεί να ξαναπάει σε αποστολή. Μονομαχία δεν έχω κάνει ακόμα...edit->’κυρο! Μόλις είδα ότι μου την έπεσε ένας φλωράκος ο οποίος μου έσβησε τα φώτα. Μου έριξε 42 damage και εγώ 0! Tα απέκρουσε όλα...γκρρρ@#$^%#& Link to comment Share on other sites More sharing options...
xkandreas Δεκέμβριος 25, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2006 με τις αποστολές μαζεύεις λεφτά, καλά είναι να τις κάνεις σε 6χ10 λεπτα και μετά πάλι, μετά από κάθε μονομαχία έχει ένα 10 λεπτο διάλειμμα ώστε και καλά να ξαναγυρίσει πίσω, και μετά τον βάζεις συνήθως στη δουλειά για 8 ώρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xkandreas Δεκέμβριος 26, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2006 για ότι απορείες έχετε μην διστάσετε να ρωτήσετε και κοιτάξτε και εδώ το "manual"http://s1.battleknight.gr/index.php?loc=manual_gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
white_devil Δεκέμβριος 26, 2006 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2006 Πάω να δω και γώ περι τίνος πρόκειται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Δεκέμβριος 30, 2006 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2006 Το manual αυτό δε λέει και πολλά πάντως. Καλό θα ήταν να έχουμε το πλήρες και σωστά μεταφρασμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xkandreas Δεκέμβριος 30, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2006 είσαι στους dark knights? http://s1.battleknight.gr/bk.php?loc=clan , για το manual δεν μπορω να βοηθήσω θα πρέπει να το κάνει το παιδί όπου έκανε την μετάφραση στα ελληνικά από γερμανικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Δεκέμβριος 30, 2006 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2006 Απο τους διμιουργους του Ogame.org.... Εγω παντως παραμενω κολλημενος στο Οgame....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xkandreas Δεκέμβριος 30, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2006 σύντομα θα γίνει και μετάφραση στα ελληνικά το Ogame.org από όσα ξέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Δεκέμβριος 30, 2006 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2006 Εχει γινει , οχι μεταφραση , αλλα η εκδοση του παιχνιδιου ( σε αλλο server ) στα ελληνικα...www.ogame.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Δεκέμβριος 30, 2006 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2006 Αρχική απάντηση από xkandreas είσαι στους dark knights? http://s1.battleknight.gr/bk.php?loc=clan , για το manual δεν μπορω να βοηθήσω θα πρέπει να το κάνει το παιδί όπου έκανε την μετάφραση στα ελληνικά από γερμανικά. Ναι, είμαι στους dark κnights πλέον. Εσύ που είσαι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
xkandreas Δεκέμβριος 30, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2006 και εγώ εκεί ο kanja hail brother lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Δεκέμβριος 30, 2006 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2006 Αφού κάνει 6 αποστολές των 10' πόση ώρα πρέπει να περιμένω να ξεκουραστεί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xkandreas Δεκέμβριος 30, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2006 Αρχική απάντηση από Τζώρτζης [Σήμερα, στις 14:55] Αφού κάνει 6 αποστολές των 10' πόση ώρα πρέπει να περιμένω να ξεκουραστεί? τις αποστολές μπορείς να τις κάνεις τη μια μετά την άλλη, δεν έχει breaktime, αλλά μόνο όταν κάνεις επίθεση σε παίχτη έχει αυτά τα 10 λεπτά σαν διάλειμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Δεκέμβριος 30, 2006 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2006 Ναι όντως η τελευταια αποστολή ήταν επίθεση, το τελευταίο 10' δηλ, και μου βγάζει αυτό το μήνυμα:"Ο ιππότης σας είναι εξαντλημένος και δεν δύναται να συμμετέχει σε άλλη αποστολή σήμερα, περιμένετε μέχρι να ξεκουραστεί ή γίνεται πρίμιουμ και διπλασιάστε το χρόνο που μπορεί ο ιππότης σας να κάνει αποστολές."10' θα περιμένω δηλ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Δεκέμβριος 30, 2006 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2006 Στο o game register δε μπορώ να κάνω διότι το url που υπάρχει στην εγγραφή είναι invalid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xkandreas Δεκέμβριος 30, 2006 Author #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2006 Αρχική απάντηση από Τζώρτζης Ναι όντως η τελευταια αποστολή ήταν επίθεση, το τελευταίο 10' δηλ, και μου βγάζει αυτό το μήνυμα:"Ο ιππότης σας είναι εξαντλημένος και δεν δύναται να συμμετέχει σε άλλη αποστολή σήμερα, περιμένετε μέχρι να ξεκουραστεί ή γίνεται πρίμιουμ και διπλασιάστε το χρόνο που μπορεί ο ιππότης σας να κάνει αποστολές."10' θα περιμένω δηλ? περίμενε το 10αλεπτο και αν δεν μπορείς να ξανακάνεις αποστολή βάλτον στη δουλειά να βγάλεις κάνα χρήμα,όσο για το url δεν κατάλαβα τι παίζει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Δεκέμβριος 30, 2006 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2006 Δεν δουλεύει πετάει σφάλμα ο browser... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xkandreas Δεκέμβριος 30, 2006 Author #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2006 Αρχική απάντηση από Τζώρτζης Δεν δουλεύει πετάει σφάλμα ο browser... σε firefox εγώ δεν έχω συναντήσει παρόμιο πρόβλήμα, κλείσε τον browser όποιο και αν χρησιμοποιείς και ξαναδοκίμασε να κάνεις login Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Δεκέμβριος 30, 2006 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2006 Login? Εδώ register δεν καταφέρνω να κάνω αγαπητέ xkandreas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.