Jump to content

Casetek CK-1022-5

Dr. Gonzo

Recommended Posts

Οκ το έφτιαξα κι εγώ! Τώρα θα του βάλω τα καινούρια πράγματα, να δούμε και αν κάνει δουλεια αυτο που περισέβει!

---------Edit---------

Του έβαλα τα καινούρια πράγματα πάνω, διαπίστοσα ότι έχει πολλά μέρη που μπορούν να περάσουν καλώδια και το εχω συμαζέψει αρκετά. Δε δουλέβει όμως :(. Δηλαδή ανοίγει κανονικά, δεν κάνει καθόλου θόρυβο (εκτως απο ενα βουητό δυνατό στην αρχή απο τους ανεμηστήρες) και ενω του έκανα format, δεν μπορεί να κάνει την εγκατάσταση. Μόλις κάνει το reboot μου βγάζει

A disk read error occurred
Press Ctrl+Alt+Del to restart

έχω ξεφύγει τελείως απο το θέμα, αλλα αν κάπιος είχε αυτο το πρόβλημα δε στέλνει κανένα pm?

Βασικά πολύ σκόνη είχε μαζέψει, τόρα περιμένω να μαζέψω πάλι λευτά να του κόψω την πόρτα να βάλω το plexglass.

Τελικά το μάυρο που ειναι σαν πόρτα, χρησημέβει στο να στηρίζει μακρουλές κάρτες (όπως των server), αλλα και καρτες γραφικών, που είναι τεράστιες όπως η δική μου:D:D:D

Τώρα κάθομαι και το χαζέβω έτσι ίπως το έκανα

Πολύ τακτοποιημένο ειναι τελικά:p:p:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.