saxon_747 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2006 Σημερα το απογευμα ανοιγω το pc, μονο που αυτο αρνηται πεισματικα να παρει μπρος. Προσεξα οτι ακουγεται και ενα υψισυχνο συνεχες βουητο. Παταω το κουμπι, παει να γυρισει ο ανεμιστηρας της ψυκτρας αλλα μετα δεν κανει τιποτα. Αποσυνδεσα εντελως το τροφοδοτικο (chieftec 360), δοκιμασα να μειωσω το "βαρος" συνδεοντας μονο τα απαραιτητα για να ανοιξει, εβγαλα μπαταριες κτλ, δοκιμασα να παρακαμψω το κουμπι on-off μπας και φταιει αυτο αλλα τιποτα....Θελω τροφοδοτικο ή μητρικη?
Occultist Δεκέμβριος 24, 2006 #2 Δεκέμβριος 24, 2006 Έτσι όπως τα περιγράφεις, πιστεύω ότι, κατά πάσα πιθανότητα, είναι το τροφοδοτικό.
greekfragma Δεκέμβριος 24, 2006 #3 Δεκέμβριος 24, 2006 βαλε πανω στο τροφοδοτικο ενα ανεμιστηρα σε ενα μολεξακι και τιποτε αλλο βραχυκυκλωσε το 24πινο. εαν το φουρφουρι παρει μπρος μητρικη.......σε αντιθετη περιπτωση τροφοδοτικο
gdp77 Δεκέμβριος 24, 2006 #4 Δεκέμβριος 24, 2006 99% τροφοδοτικό. Όσα μου έχουν παραδώσει το πνεύμα, ίδια συμπεριφορά είχαν.
ergotelis Δεκέμβριος 24, 2006 #5 Δεκέμβριος 24, 2006 Αρχική απάντηση από gdp77 99% τροφοδοτικό. Όσα μου έχουν παραδώσει το πνεύμα, ίδια συμπεριφορά είχαν. Μπορεί να γίνεται βραχυκύκλωμα και να κλείνει το τροφοδοτικό για λόγους ασφαλείας.Σε μένα , με βραχυκυκλωμένο dvd-rw αυτό έκανε, δούλευε ελάχιστα το τροφοδοτικό και μετά έσβηνε.Μπορεί κάτι να βραχυκυκλώνει λοιπόν, αν φυσικά έχει καλά κυκλώματα προστασίας το chieftec,που νομίζω ωστόσο ότι έχει!
saxon_747 Δεκέμβριος 25, 2006 Author #6 Δεκέμβριος 25, 2006 Ευχαριστω παιδες. Θα δοκιμασω ενα τροφοδοτικο απο το δευτερο pc σημερα που εχω χρονο.... Α και Χρονια Πολλα!
saxon_747 Δεκέμβριος 25, 2006 Author #7 Δεκέμβριος 25, 2006 ....πουλαει κανεις τροφοδοτικο απο Θεσσαλονικη...?
aioannou Δεκέμβριος 27, 2006 #8 Δεκέμβριος 27, 2006 φιλε μου ελπιζω να μην βγω αληθινος και να εισαι πιο τυχερος απο εμενα.Το ιδιο πραγμα συνεβει και σε εμενα και εκτος απο το τροφοδοτικο ......μου εκαψε και 2 δισκους με αποτελεσμα αλλαζοντας το τροφοδοτικο παλι να μην μου αναβει το μηχανημα.Με το που εβγαλα τους δισκους επαιξε κανονικα (που λεει ο λογος γιατι δεν ειχα δισκους πλεον
spresv Δεκέμβριος 27, 2006 #9 Δεκέμβριος 27, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma βαλε πανω στο τροφοδοτικο ενα ανεμιστηρα σε ενα μολεξακι και τιποτε αλλο βραχυκυκλωσε το 24πινο. εαν το φουρφουρι παρει μπρος μητρικη.......σε αντιθετη περιπτωση τροφοδοτικο Θεμη αυτο δεν ειναι απολυτο.... Πριν ενα μηνα που το δικο μου εκανε κατι κουλα, εκτος pc ανοιγε κανονικα, δουλευε, ολες οι τασεις του ηταν απολυτα σωστες, αλλα πανω στη μητρικη ξεψυχαγε και ορισμενες φορες δεν ανοιγε καν.
saxon_747 Δεκέμβριος 27, 2006 Author #10 Δεκέμβριος 27, 2006 Το προβλημα λυθηκε. Μπηκε στο Pc ενα ocz modstream 450w και ξαναειδα φως... Ευτυχως χωρις παραπλευρες απωλειες. Ευχαριστω τον χρηστη cmos που μου το εδωσε σε πολυ φιλικη τιμη καθως και τον abarth τον οποιο δεν τον αφησα σε ησυχια...
CmoS Δεκέμβριος 27, 2006 #11 Δεκέμβριος 27, 2006 Μια χαρα αφου παιζει. Κανενα προβλημα ( παλιες χαρες ετσι ? χεχ )
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.