Bassjunkies Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2006 Χρόνια πολλά σε όλους και Καλά Χριστούγεννα Labίτες... Αγόρασα πρόσφατα ένα καινουριο laptop και συγκεκριμένα ένα NEC-Versa M160 http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.908002 Με το που το πήρα το άνοιξα και τι να δω.... Ένα partition στoν σκληρό μώλις 10Gb. Μια ζωή βλακείες ρε παιδιά... δεν μπήκαν καν στον κόπο να φτιάξουν τα partitions. Anyway λέω μια που θα μπω σε αυτήν την διαδικασία δεν περνάω και αγγλικά windows??? Το πρόβλημα είναι ότι μετά το format δεν μου βρίσκει με τίποτα drivers για την μπαταρία. Ούτε drivers από windows ούτε από την NEC. Εν το μεταξύ κάθε φορά που κάνει boot μου ζητάει drivers ενώ του έχω πει να μην μου ξαναζητήσει... Καμιά ιδέα ρε guys??? :...: :...: :...:
velipsi Δεκέμβριος 26, 2006 #2 Δεκέμβριος 26, 2006 Έψαξες καλά όλα τα συνοδευτικά CD....λίγο κουφό και μαλιστα σε laptop.
Bassjunkies Δεκέμβριος 26, 2006 Author #3 Δεκέμβριος 26, 2006 Δεν είχε καθόλου συνοδευτικά cd. Όλα ήταν σε ένα κρυφό partition ακόμη και τα windows...
velipsi Δεκέμβριος 26, 2006 #4 Δεκέμβριος 26, 2006 Δεν το συζητάμε ........100 τηλέφωνα ...για αναζήτηση και λύση του προβλήματος .Αυριο είναι ανοιχτά......καλό κουράγιο
Bassjunkies Δεκέμβριος 26, 2006 Author #5 Δεκέμβριος 26, 2006 Τι να πάρω τηλ. στο carefour??? Και τι θα καταλάβουν??? Έχω στήλει ήδη E-mail στην NEC...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.