Cuore Sportivo Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2006 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!Εγκατέστησα πριν λίγες μέρες το Kaspersky και από τότε το Limewire δεν μπορεί να ανοίξει, λέγοντας μου ότι η ύπαρξη ενός firewall εμποδίζει τη σύνδεσή του στο internet. Πήγα στα settings του anti-hacker, και στην καρτέλα Rules for Apllications έκανα add το LimeWire.exe αλλά δυστυχώς τίποτα...Μήπως μπορείτε να προτείνετε κάτι άλλο???Ευχαρισώ εκ των προτέρων
sakis_the_fraud1416003252 Δεκέμβριος 24, 2006 #2 Δεκέμβριος 24, 2006 εγω τα εχω και τα 2 και δεν υπαρχει κανενα προβλημμα...εισαι σιγουρος οτι δεν εκανες εσυ καποιο λαθος στισ ρυθμισεις?
Cuore Sportivo Δεκέμβριος 24, 2006 Author #3 Δεκέμβριος 24, 2006 Δεν μπορω να καταλάβω που μπορει να έχς κάνει λάθος...Εγω απλά το εγκατέστησα και απο τότε Limewire γιοκ ...Πάντως παρατήρησα πως όταν απενεργοποιώ την real time protection του Kaspersky το Limewire δουλεύει κανονικά.
minus Δεκέμβριος 31, 2006 #4 Δεκέμβριος 31, 2006 Ειλικρινα, σου δουλευει ακομη το limewire? Εγω μονο ιους κατεβαζα με το limewire.Μηπως παιδευεσαι αδικως?
Cuore Sportivo Δεκέμβριος 31, 2006 Author #5 Δεκέμβριος 31, 2006 Φίλε μου χρόνια σου πολλά!!! Να σου πω την αλήθεια το απεγκατέστησα και έβαλα το DC++ μόνο και μόνο για το πρόβλημα που αναφέρω πιο πάνω..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.