skritikos Ιανουάριος 23, 2007 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2007 Από ότι βρήκα, πολλές έρχονται με το jumper στην θέση clear Δες το clear CMOS jumper! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ministry Ιανουάριος 24, 2007 Author #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από skritikos [Χθες, στις 21:58] Από ότι βρήκα, πολλές έρχονται με το jumper στην θέση clear Δες το clear CMOS jumper! Οχι ευτυχώς δεν παίζει κάτι τετοιο,είναι σωστό το jumper στην θέση του. Απο ότι κατάλαβα πρέπει να παίζει ασυμβατότητα με τις μνήμες και θέλει ένα bios update. Εβγαλε η abit ένα καινούργιο bios που διορθώνει πολλές ασυμβατότητες με μνήμες,αλλά είδα ότι δεν χωράει σε δισκέτα και για να πω την αλήθεια, δεν έχω κάνει ποτε update σε bios και φοβάμαι μην τα κάνω μαντάρα και μείνω με την μητρικη στο χέρι. Μετά διαβάζω πολλούς που δεν προτείνουν το update να γίνει μεσα από win(που είναι πιο εύκολο) και έχω κολώσει.:toomuchne Προς το παρόν δουλεύω κανονικά αλλα όταν το κλείνω, του κόβω και το ρεύμα. Ετσι όταν το ανοίγω δεν έχω προβλημα. Αμα δεν κόψω το ρεύμα και το ανοίξω βγάζει error......c1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
InMyMemory Ιανουάριος 24, 2007 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 Εγω παντως μεσα απο τα windows το εκανα χωρις κανενα προβλημα.Καντο ομως οπως και να εχει για να φτιαξει το προβλημα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιανουάριος 24, 2007 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από ministry [Σήμερα, στις 12:16] Οχι ευτυχώς δεν παίζει κάτι τετοιο,είναι σωστό το jumper στην θέση του.Απο ότι κατάλαβα πρέπει να παίζει ασυμβατότητα με τις μνήμες και θέλει ένα bios update.Εβγαλε η abit ένα καινούργιο bios που διορθώνει πολλές ασυμβατότητες με μνήμες,αλλά είδα ότι δεν χωράει σε δισκέτα και για να πω την αλήθεια, δεν έχω κάνει ποτε update σε bios και φοβάμαι μην τα κάνω μαντάρα και μείνω με την μητρικη στο χέρι.Μετά διαβάζω πολλούς που δεν προτείνουν το update να γίνει μεσα από win(που είναι πιο εύκολο) και έχω κολώσει.:toomuchne Προς το παρόν δουλεύω κανονικά αλλα όταν το κλείνω, του κόβω και το ρεύμα.Ετσι όταν το ανοίγω δεν έχω προβλημα.Αμα δεν κόψω το ρεύμα και το ανοίξω βγάζει error......c1 Έγω από win Κάνω update και δεν είχα πρόβλημα πότε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Ιανουάριος 29, 2007 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 Βρε παιδια μια που μιλατε για την AW9D και Bios να κανω και εγώ μια ερώτηση συμφωνα με αυτό http://www2.abit.com.tw/page/en/download/guide.php όταν θελησω να κανω update to bios θα πρεπει να κανω στο τελος clear Cmos?1.Δηλαδη κανω update2.Μπαινω στα Windows3.Σβηνω τον Υ/Η και κανω clear CMOS?Δεν καταλαβαινω γιατι να clear...Μαλιστα ένας απο το forum της ΑΒΙτ έλεγε παταμε και το on/pff δυο τρεις φορες να καθαρισουν οι πυκνωτες βγαζουμε και την μπαταρια γι λιγοβρε παιδια ισχυουν ολα αυτα...Παντα έτσι κανετε το update?Αρχική απάντηση από ministry [24-01-2007 12:16] Οαλλά είδα ότι δεν χωράει σε δισκέτα Δεν γινεται να κανεις System Disk ένα CD? ’λλα μου φαινεται περιεργο που δεν χωραει στην δισκετα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.