athlon=greek Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2006 να κανω μια ερωτηση;παω να κανω συνδεση στο dc++ και μου δινει αυτο που βλεπετε στο screen shot,επειδη εχω κολλησει μπορει καποιος να με βγαλει απο το αδιεξοδο.Χρεισημοποιω ενα modem router της linksys WAG354 WI-FI,ευχαριστω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Δεκέμβριος 23, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2006 http://www.dc-resources.com/downloads/hublist.config.bz2 για βαλε αυτο για να ψαξεις hubs Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Δεκέμβριος 23, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2006 Απετυχα δυστυχως,δεν γινεται συνδεση με κανενα τροπο,μηπως χρειαζεται καποια ρυθμιση το modem-router;:X: :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Δεκέμβριος 24, 2006 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2006 Μπα ετσι και αλλιως κ@λοπρογραμμα ειναι!Βρες τιποτα αλλο καλυτερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Δεκέμβριος 24, 2006 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2006 μια χαρα ειναι το προγραμματακι....απλα κατι παιζει τωρα στο παλικαρι κ δεν μπαινει....δεν ξερω τι......εχεις δοκιμασει να μπεις σε καναν server?για connect angelos0dc.no-ip.info:1411 Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Δεκέμβριος 24, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2006 Αρχική απάντηση από F117 μια χαρα ειναι το προγραμματακι....απλα κατι παιζει τωρα στο παλικαρι κ δεν μπαινει....δεν ξερω τι......εχεις δοκιμασει να μπεις σε καναν server?για connect angelos0dc.no-ip.info:1411 σε αυτο συνδεθηκα αμεσως,αλλα δεν συνδεεται στο συνολο των server ωστε να εχω την λιστα με τα favorit hubs(παιρνω το παραπανω μhνyμα του shot). Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Δεκέμβριος 24, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2006 Αρχική απάντηση από F117 μια χαρα ειναι το προγραμματακι....απλα κατι παιζει τωρα στο παλικαρι κ δεν μπαινει....δεν ξερω τι......εχεις δοκιμασει να μπεις σε καναν server?για connect angelos0dc.no-ip.info:1411 σε αυτο συνδεθηκα αμεσως,αλλα δεν συνδεεται στο συνολο των server ωστε να εχω την λιστα με τα favorit hubs(παιρνω το παραπανω μυνημα του shot κατα την συνδεση). Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Δεκέμβριος 24, 2006 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2006 http://home.bandicoot.nl/adchublist.xml.bz2 για βαλε εδω να ψαχνει για hubs.....πρεπει να λυθηκε τωρα το prob πιστευω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Δεκέμβριος 24, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2006 Αρχική απάντηση από F117 http://home.bandicoot.nl/adchublist.xml.bz2 για βαλε εδω να ψαχνει για hubs.....πρεπει να λυθηκε τωρα το prob πιστευω..... connection closed.....αυτο μου δινει σαν απαντηση!τιποτα αλλο να δοκιμασω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Δεκέμβριος 24, 2006 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2006 δεν ξερω τι αλλο να σου πω? :S δεν ξερω τι μπορει να παιζει με το firewall σ .... το rooter :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Δεκέμβριος 24, 2006 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2006 ^^Τωρα βοηθησες............................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
george_t16 Δεκέμβριος 24, 2006 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2006 Παιδιά δεν ξέρω αν φταίει το ρούτερ ή οτιδλήποτε άλλο... Εδώ και 3 μέρες που εγκατέστησα το DC++ δεν μπορώ να βρώ πουθενά λίστα με διαθέσιμα hubs. Παλιότερα ήξερα το www.hublist.org το οποίο τώρα δεν ανοίγει... Μήπως παίζει κάτι με τις ιστοσελίδες αναζήτησης hubs και όχι με τα ρούτερ μας ή κάτι τέτοιο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Δεκέμβριος 24, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2006 μισο λεπτο παιδες,αφου με αφηνει να συνδεθω στο aggelos ανετα αρα κατι αλλο ειναι που εμποδιζει, θα το ψαξω λιγο παραπανω,καμια ιδεα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
george_t16 Δεκέμβριος 24, 2006 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2006 Μπορείς να βρεις λίστα με διάθέσιμα Hubs? Eγώ όχι... Δεν ξέρω πού να ψάξω για να βρω Hubs... Αν δεν ξέρεις ποιά είναι η λίστα με τα hubs, μπορείς να μου προτείνεις σε παρακαλώ μερικα; Ή οποιοσδήποτε άλλος φυσικά. Ειδικά ελληνικά αν είναι δυνατόν, και με σχετικά μικρό sharesize. Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Δεκέμβριος 24, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2006 Αρχική απάντηση από george_t16 Μπορείς να βρεις λίστα με διάθέσιμα Hubs? Eγώ όχι... Δεν ξέρω πού να ψάξω για να βρω Hubs... Αν δεν ξέρεις ποιά είναι η λίστα με τα hubs, μπορείς να μου προτείνεις σε παρακαλώ μερικα; Ή οποιοσδήποτε άλλος φυσικά. Ειδικά ελληνικά αν είναι δυνατόν, και με σχετικά μικρό sharesize. κοιτα πιο πανω σ'αυτο το φορουμ και παλεψε το να δεις αν μπορεις να συνδεθεις,εγω μονο στο angelos0dc.no-ip.info:1411 μπορεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Δεκέμβριος 25, 2006 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2006 Αρχική απάντηση από george_t16 Μπορείς να βρεις λίστα με διάθέσιμα Hubs? Eγώ όχι... Δεν ξέρω πού να ψάξω για να βρω Hubs... Αν δεν ξέρεις ποιά είναι η λίστα με τα hubs, μπορείς να μου προτείνεις σε παρακαλώ μερικα; Ή οποιοσδήποτε άλλος φυσικά. Ειδικά ελληνικά αν είναι δυνατόν, και με σχετικά μικρό sharesize. dark-angel.no-ip.info...hellas.no-ip.info:7778 ausdim.dyndns.orgΓια περισσότερα δες στο www.hublist.org επέλεξε ελληνικά και θα σου βγάλει όλα τα hubs. Μπορείς να βρεις οποιδηποτε hub εκεί. Ούτε μένα φορτώνει την λίστα στην αρχή αλλα δεν με ενδιαφέρει. Εχω κάνει μια λίστα με favorites και συδέομαι σε αυτά ανάλογα με το τι θέλω να κατεβάσωΔοκίμασε και το google Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Δεκέμβριος 25, 2006 Author #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2006 δεν ανοιγει η σελιδα των hubs,υπαρχει καποια αλλη σελιδα παρομοια μηπως;:toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingzback Δεκέμβριος 25, 2006 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2006 420kings.420NET.org:420 Πολυ καλος και με 9000 users συνηθως extreme.dvd-club.cz:5555 Μια απο τα ιδια πολωνικος με 9000 users 4.tankafett.nu monopolowy.org:6969 spaceweb.newfireworld.net:707 toffe1.the-internationals.com:1337 tarnowhub1.pl:5555 hub.vekkiataverna.net substruction.cold-net.net:7778 Eγω σε αυτους συνδεομαι.. Εχω να δω hublist στο strongdc απο του αγιου @$%. Τα ειχα ολα αυτα αποθηκευμενα στις φαβοριτες μου! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Δεκέμβριος 25, 2006 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2006 κάνε add αυτή την διεύθυβση και είσαι οκ http://dchublist.com/hublist.xml.bz2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
george_t16 Δεκέμβριος 25, 2006 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2006 Τη συγκεκιμένη διεύθυνση πού την κάνω add?Στο Configured Public Hub Lists? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.