Jump to content

Αναβάθμιση των δίσκων!

Strategos

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Oric

Το ξέρω, αλλά τα νούμερα είναι αμείλικτα, (δεν εννοώ βέβαια την καμπύλη του HD Tach)...

Μη tristenίζεις! :hehe:

Το raid0 έχει να προσφέρει αρκετά παραπάνω!Το έχουμε συζητήσει πολλές φορές!

Αρχική απάντηση από unstoppable

To νεο revision εχει το πλαισιο σιγουρα, πριν 1 μηνα που πηρα εγω τους δικους μου adfd μου ηρθαν.

Σήγουρα θα μου φέρουν το νέο γιατί τους πήρα τηλέφωνο και με σιγουρια δεν μου απάντησαν αλλά με το υποκατάστημα που με σύνδεσαν το νέο είχαν.

Τώρα εγώ έγραψα και υποσημείωση στην σελίδα ότι ενδιαφέρομαι για το νέα έκδοση WD360ADFD για να δούμε.

Αρχική απάντηση από gdp77

Το raid5 προσφέρει προστασία από virus, corruption κτλ, δηλαδή;

Απο virus όχι άλλωστε δεν είπα κάτι τέτοιο, νομίζω πως μπορεί να βοηθήσει ομως σε corrption, αν κάτι βαρέσει στο λειτουργικό μπιέζα έχεις τα parity, επιπλέον δεν έχεις την μιση χωρητικότητα του 1

Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 04:17]

Μη tristenίζεις! :hehe:

Το raid0 έχει να προσφέρει αρκετά παραπάνω!Το έχουμε συζητήσει πολλές φορές!

Όπως νομίζετε. :cool:

Επιτέλους ήρθαν οι δίσκοι και μετά απο πολλά τηλέφωνα στον ergoteli βρήκα μία άκρη πρώτο screenshot με τους raptors 32k stripping

untitledtb4.jpg

Και μία ο 320ρις

untitled2lj7.jpg

Ας μου πει κάποιος πως τραβάω screenshot μόνο το παράθυρο!

Πάρε το ifranview Και κάνε το crop :p

Kαλά νούμερα πιάνουνε,μέχρι τα 44 gb φθάνουν σχεδόν 160mb/sec.Οι αυξομειώσεις αν δε κάνω λάθος οφείλονται σε άλλα προγράμματα που χρησιμοποιούνε τον δίσκο έτσι?

Βλέπεις διαφορά σε επιδόσεις?Επίσης, το access time είναι λίγο μεγάλο, αλλά νομίζω ότι είναι σίγουρα καλύτερο από το προηγούμενο 1ης γενιάς raptora 36άρη!

Αρχική απάντηση από Strategos

Ας μου πει κάποιος πως τραβάω screenshot μόνο το παράθυρο!

Πω πω μας ξεχείλωσες!

Alt+prtscn

Πολύ καρδιογράφημα το Long ε;

Φαίνεται δυνατό, δοκίμασες τον 1 raptor μόνο του; Είδες διαφορές όταν τους έβαλες σε raid σε πραγματικές εφαρμογές; Τα δεδομένα δεν φαντάζομαι να τα αποθηκεύεις στο raid?

Απο θόρυβο πως πάς;

Με τον παλιο ραπτορ sto hd average εβγαζα 59, αμα εννοεις τα αρχεία μου τα έχω στον 320 ρι τα έκανα copy πριν βγάλω τους ide

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.