μανος1980 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2006 μου συμβαινει το εξης περιεργο. οταν κανω επανεκινηση του υπολογιστη μου, εφοσον εχω αφησει ενα δισκακι μεσα στο drive, το μηχανημα παγωνει στην οθονη εκινησης των xp. μολις αφαιρεσω το δισκακι bootaro κανονικα. δεν μου εχει ξανατυχει. ισως εχω κανει καμια ταρζανια με το firewall , antivirus γιατι νομιζω οτι μετα απο την εγκατασταση τους μου το αρχισε αυτο.edit: ταρζανια , δικια μου παιδια ακυρο το βρηκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 23, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2006 Πες μου σε παρακαλώ τι έφταιγε, το είχα με το παλιό μου μηχάνημα για μήνες και δεν κατάλαβα ποτέ τι φταίει Και βάλε ένα ανθρώπινο τίτλο που να το δει και κάποιος άλλος που έχει όμοιο πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
white_devil Δεκέμβριος 23, 2006 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2006 Αν έχει ρυθμιστεί από το bios να bootάρει από το cd ή την δισκέτα κ υπάρχει καποιο άσχετο cd (ή δισκέτα κατ'επέκταση) στον υπολογιστή γίνονται αυτά τα τρελά.Η λύση είναι απλή.Ή αλλάζεις τη ρύθμιση του bios ή φροντίζεις να μην βρίσκεται κάποιο cd στον υπολογιστή την ώρα της εκκίνησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.