Jump to content

Αγορά Φορητού.

UKE

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θέλω να αγοράσω ένα φορητό που απλά να μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες ενός φοιτητή αρχιτεκτονικής. Ξέρετε τώρα, AutoCAD κτλ. Δεν ξέρω ακριβώς ποιός φορητός θα μπορούσε να τρέξει τέτοιου είδους προγράμματα (με μεγάλη ευκολία) και θα ήθελα παρακαλώ να μου προτείνετε μερικά. Η τιμή δεν με ενδιαφέρει.

• 1 month later...

Είσαι ευχαριστημένος Αντώνη? Και γώ αυτό θα πάρω εντός των ημερών. Κανένα παράπονο? Βασικά φθηνό μου φαίνεται.

παίζει ένα asus a6je-ap014h σε πολύ καλή τιμή αν θες... αλλά αν τα λεφτά δεν παίζουν ρόλο τότε χτυπάς κ πιο μεγάλα...

Δώσε βάση και στην οθόνη, να έχει την ανάλυση και τις διαστάσεις που θα σε βολεύει να δουλεύεις. Αν πάρεις ας πούμε 1280χ800 είναι λίγο για autocad

Εξαρτάται με τι σχέδιο ασχολείσαι. ’λλο το μηχανολογικό, άλλο το αρχιτεκτονικό. ’λλο να φτιάχνεις γκαρσονιέρες και άλλο εργοστάσια.

Αρχική απάντηση από hellbound

Για δες το acer5685

θα σου λεγα μακρια απο accer εγω χαλια σερβις φιλος περιμενει το λαπτοπ του απο τον ιουνη που μας περασε και τπτ

Για να πω την αλήθεια πιο παλιά και εγώ ήμουν κατά την acer τον τελευταίο όμως καιρό στα νέα της μοντέλα έχω δει αρκετά μεγάλη βελτίωση όσο για τις εγγύησης της δεν νομίζω να έχει κάποιο πρόβλημα από όσο έχω ακούσει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.