divya Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 έχω ένα lap top acer..έχει σπάσει η οθόνη και έχω συνδέσει το lap με μια εξωτερική οθόνη..πριν δυο μέρες έκανα ένα λάθος στα settings της ati radeon 9700 mobility και "εξαφάνισα"τα windows από την οθόνη! απλά μου βγαίνει το background xωρις να έχω καμία πρόσβαση σε windows!...μόνο δεξιό κλικ μπορώ να κάνω και να ανοίξω μερικά προγραμματα αλλά χωρίς να μπορώ να τα "τρέξω"...φαίνεται πως έχω μπει σε κάποιο είδους "mode" τις κάρτας γραφικών..φως στο τούνελ?
abarth Δεκέμβριος 22, 2006 #4 Δεκέμβριος 22, 2006 εχμ σε παρομοια κατασταση φιλης, της το ειχα γυρισει σε safe mode, εκει επαιξε 'περιεργα' ... δοκιμασα μεσω αλλου υπολογιστη να υπολογισω τις κινησεις στα properties->settings και να αλλαξω την αναλυση. Εκανα restart μπηκα σε normal και ηταν οκ .... λιγο περιεργο αλλα επιασε
pigassos19 Δεκέμβριος 22, 2006 #5 Δεκέμβριος 22, 2006 Παιξε με τις ρυθμισεις τις καρτας γραφικων και θα τη βγάλης την ακρη!Το εχω παθει και εγω παλιοτερα και μετα απο κανα 2 ωρες το εφτιαξα!Αντε καλη τυχη!
divya Δεκέμβριος 23, 2006 Author #6 Δεκέμβριος 23, 2006 φαίνεται πως έχει μπει σε κατάσταση με 2 οθόνες mode και δεν έχω καταφέρει τιποτα ουτε και σε safe mode δεν με βαζει ουτε και δεξιο κλικ σε properties να μπω στην καρτα...
divya Δεκέμβριος 23, 2006 Author #8 Δεκέμβριος 23, 2006 ότι και να κάνω δεν γίνεται τίποτε..ότι και να κάνω βγαίνει στην άλλη οθόνη η οποία είναι σπασμένη..μπήκα στο boot και κάνω εκινηση με cd-rom και ξανά εγκατάσταση τα windows..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.