Jump to content

τα z5500 σας απο χρατς χρτουτς πως πανε?

psyber

Recommended Posts

Γειά σε όλους.

Έχω τα Ζ-5500 εδώ και 1 βδομάδα τώρα με PID: R646.

Παρ'όλα αυτά όμως ακούω το popping αλλά δεν έχω εντοπίσει ακόμα από που προέρχεται (φώτα κ.α).

Και αυτό είτε βλέποντας ταινία από το deck dvd player μου συνδεδεμένο με coaxial, είτε με analog συνδεδεμένη με το pc!

Και έχω και βάλει πολύμπριζο ασφαλείας με σταθεροποιτή τάσης!

Ακούγεται και τώρα που είναι 04:00 και τα πάντα είναι κλειστά εκτός από το pc :) .

Mερικές φορές είναι παρατεταμένο κρατάει 2 δεύτερα περίπου και όχι απλά ένα τσάκ.

Λες να παίζει ρόλο που το sub μου το έχω κάτω απο το γραφείο και επάνω έχω και τηλεόραση και monitor?

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από pacoulas [Σήμερα, στις 04:53]

Λες να παίζει ρόλο που το sub μου το έχω κάτω απο το γραφείο και επάνω έχω και τηλεόραση και monitor?

’σχετα με την ερώτησή σου, αν είναι CRT το Monitor ή/και η TV που αναφέρεις θα τραβήξουν μεγάλο ζόρι από τον μαγνήτη του woofer που το έχεις τοποθετημένο σε τέτοια απόσταση.

• 3 months later...

τελικα επικοινωνησε η λοτζι μαζι μου και θα μου στειλουν νεα ηχεια...

στο μαιλ τους γραφουν τα εξεις:

Thank you for contacting Logitech's Electronic Technical Support.

I am glad to inform you that, I am shipping you a new Logitech Z-5500 speakers for your existing defective speakers, free of cost.

For your reference your Fulfillment ID is xxxx-xxxxxx

Once you get the new speakers, please cut the power supply plug, cables of the defective speaker and pack them along with its remote and send it to the following address:

Logitech Europe SA

Rue du Sablon 2-4

1110 Morges

Switzerland

We need the above-mentioned part to close your case. You will be receiving the speakers within 10 working days. You do not have to confirm receipt of this e-mail.

Δεν του ζητάνε τα ηχεία..

Τα καλώδια και το remote του ζητάνε..

Και εμένα αυτά μου ζήτησαν.:)

(Kι εγώ είχα μπερδευτεί,αλλά μου είπαν ''pack them in an envelope'',άρα δύσκολο να εννοούσαν τα ηχεία..:p)

Αρχική απάντηση από ang3l

Το καλώδιο ρεύματος χωρίς τον μετασχηματιστή??? Δηλαδή μας στέλνουν z5500 δώρο..?

Αν εννοείς το πάνελ,όχι...

Απλά OΛΑ τα καλώδια και το τηλεχειριστήριο...:)

Αρχική απάντηση από nickstamat

Εχμ, το panel εννοούν ρε παιδιά... Αυτό είναι που δημιουργεί το πρόβλημα!

Και btw τα αγγλικά τους δεν είναι και τα καλύτερα... ;)

To panel δύσκολα χωράει σε envelope πάντως...:p

Βtw να το αλλάξουν δεν γίνεται έτσι κι αλλιώς...Τα κλειδώνουν να παίζουν με τον συγκεκριμένο ενισχυτή..

Αρχική απάντηση από ReaperX

To panel δύσκολα χωράει σε envelope πάντως...:p

Βtw να το αλλάξουν δεν γίνεται έτσι κι αλλιώς...Τα κλειδώνουν να παίζουν με τον συγκεκριμένο ενισχυτή..

Εξαρτάται για τι envelope μιλάμε...

Για το 2ο μην είσαι σίγουρος... Εμένα μου είπαν ότι αυτό το πάνελ προκαλεί το πρόβλημα και χρειάζεται αντικατάσταση. Και αυτό με το κλείδωμα δεν μπορεί να συμβαίνει στα συγκεκριμένα ηχεία... ;)

Εξαρτάται για τι envelope μιλάμε...

Για το 2ο μην είσαι σίγουρος... Εμένα μου είπαν ότι αυτό το πάνελ προκαλεί το πρόβλημα και χρειάζεται αντικατάσταση. Και αυτό με το κλείδωμα δεν μπορεί να συμβαίνει στα συγκεκριμένα ηχεία... ;)

Logitech: Once you get the new speakers, I request you to cut the power supply plug, cables and the remote of the old speakers and pack them in an envelope and send it to the following address:

ReaperX: You want to me to CUT a part of the cables you asked or just unplug them and send them as they are??

Logitech: I would like to inform you that just unplug the speaker cables as they are and send it to the address given in the previous email.

Όσο για το πάνελ αν έχεις κάνα γνωστό με Z5500 για δοκίμασε να βάλεις το πάνελ στα δικά σου..

Τουλάχιστον έτσι είχα διαβάσει στα forum τους..

Και εμένα πρόβλημα το decoder είχε που κόλλαγε αλλά μου έστειλαν όλο το σετ..

Εγώ πάντως δε μίλησα για καλώδια πουθενά...

Τα καλώδια δεν έχουνε κανα πρόβλημα, μη λέμε ό,τι θέλουμε... Ακόμα και στην R638 που έχω και είναι η revised έκδοση (χωρίς προβλήματα) τα καλώδια δεν έχουνε τπτ το ιδιαίτερο που να δείχνει βελτίωση (shielding κλπ.). Είναι κι αυτά καλώδια της πλάκας, οπότε δεν υφίσταται εκεί πρόβλημα ούτε στις προηγούμενες εκδόσεις...

Εγώ πάντως δε μίλησα για καλώδια πουθενά...

Τα καλώδια δεν έχουνε κανα πρόβλημα, μη λέμε ό,τι θέλουμε... Ακόμα και στην R638 που έχω και είναι η revised έκδοση (χωρίς προβλήματα) τα καλώδια δεν έχουνε τπτ το ιδιαίτερο που να δείχνει βελτίωση (shielding κλπ.). Είναι κι αυτά καλώδια της πλάκας, οπότε δεν υφίσταται εκεί πρόβλημα ούτε στις προηγούμενες εκδόσεις...

Ρε man ποιος είπε ότι τα καλώδια έχουν πρόβλημα???

Απλά σου ζητάνε κάτι πίσω..Μέχρι πρόσφατα ήξερα από γνωστό ότι του είχαν στείλει courrier και πήρε το πάνελ...

Tώρα άλλαξαν σύστημα φαίνεται..

Όπως είπα και παραπάνω εμένα πρόβλημα το decoder είχε.Κόλλαγε σε analog όπως σε πολλά τελευταία revision.

Eδώ πόσταρα για να απαντήσω στον ang3l σχετικά με το τι ζητάνε στο rma,καθώς έκανα πρόσφατα,όχι γιατί τα ηχεία μου έκαναν popping...:)

Αρχική απάντηση από ReaperX

Τα κλειδώνουν να παίζουν με τον συγκεκριμένο ενισχυτή..

True story. Βεβαια να κλειδωνονται σε ενα συγκεκριμενο ενισχυτη, το κοβω λιγο χλωμο (και ανουσιο). Για ενα συγκεκριμενο PID το βλεπω πιο λογικο. Παντως εδω με R603 & R646 δεν δουλεψε. Αναψε, αλλα δεν ειχα ηχο.

mia erwtisi parakalw gia opion kserei...

eixa zitisei apo tin logitech kenourio set ixiwn z5500 kai ontos mou to estilan amesa.

sto email pou mou estilan mou egrapsan ta exeis:

Please cut the parts and send us only the power supply plug, cables and the remote of the defective speakers by packing it in an appropriate envelope and send us through normal post to the address mentioned in the previous email. You do not have to pack the whole defective unit to send it to us.

Once you get the new speakers, please cut the power supply plug, cables of the defective speaker and pack them along with its remote and send it

Diladi simfona me ola ta parapanw an katalava swsta.... theloun na tous stilw pisw apo ta palia ixia mono to kalodio revmatos to kalodio tou elatomatikou ixiou kai to tilekontrol? kai ola ta ipolipa(doriforous woofer) mporw na ta kratisw? lew na kanw ton xazo kai na stilw mono auta kai na kratisw kai to remote panel. aloste ta aglika mou den ine kai ta kalitera.

lete na exw kanena provlima ? i an px xriastw ipostirixi gia ta nea ixia sto melon na min tin exw?

ababapanos δεν περιμένεις να την κάνουμε μαζί την μαμουνιά;! χαχα

’ν και τα δικά μου δεν έχουν πρόβλημα.

Πού θα τα συνδέσουμε όμως;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.