psyber Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 γεια παιδια!πριν κανα διμηνο αγορασα τα logitech z5500.δε μπορω να πω ειναι καλος ο ηχος και οι εντασεις για τα λεφτά τους αλλα δεν ειναι μαγνητικα θωρακισμενα.αυτο σημαινει πως οταν ειναι απλα ανοιχτα χωρις να παιζουν μουσικη ακους κατι ενοχλητικα σκρατς.αυτο γινεται και στις ταινιες στα ηρεμα μερη πχ κατα τη διαρκεια διαλογων.ακουσα οτι η logitech εχει βγαλει μια θωρακισμενη εκδοση στην οποια δεν παρουσιαζονται τετοια προβληματα και στο εξωτερικο ηδη γινονται rma σε δυσαρεστημενους πελατες.ακομα στα δικα μου ηχεια το προβλημα δεν ειναι ιδιαιτερα ενοχλητικο αλλα ενας φιλος μου που τα εχει απο παλιοτερα ακουει και ενα περιεργο θορυβο απο το sub.τα δικα σας σε τι κατασταση ειναι; εχει κανεις να προτεινει καμια λυση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Δεκέμβριος 22, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2006 ακριβως και σε μενα ακουγεται αυτος ο ηχος ανα 15λεπτα ενα ντουκ,αλλα απο τον ενα δορυφορο Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Δεκέμβριος 22, 2006 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2006 ...τα δικα μου δεν το παρουσιαζουν αυτο που λετε.. ...αν ακουγετε απο ολα τα ηχεια ειναι πόλυ πιθανο να φταιει και η ηλεκτρολογικη εγκατασταση ή ακομα και το πολυμπριζο σου!! με την onboard τα δουλευεις? ...επισης οσον αφορα την αποδοση τους...απο Audigy 2ZS πηγα σε X-FI Extreme Music και μπορω να πω οτι τοτε ξυπνησαν τα ηχεια μου :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Δεκέμβριος 22, 2006 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2006 Αν το πρόβλημα προέρχεται από την "ελλειπή" σχεδίαση του κυκλώματος τροφοδοσίας τότε μπορεί να γίνει rma... CTFM (contact the ****in' manufacturer... ) & http://logitech-en-emea.custhelp.com/cgi-bin/logitech_en_emea.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=3629&p_created=1145543088&p_sid=9QQ25Npi&p_accessibility=0&p_lva=3461&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9MiZwX3Byb2RzPTg0NCwxNyZwX2NhdHM9JnBfcHY9Mi4xNyZwX2N2PSZwX3NlYXJjaF90eXBlPWFuc3dlcnMuc2VhcmNoX25sJnBfcGFnZT0xJnBfc2VhcmNoX3RleHQ9cG9wcGluZw**&p_li=&p_topview=1 Τα δικά μου τπτ... δόξα το θεό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ang3l Δεκέμβριος 22, 2006 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2006 Κι εμένα παραμιλάνε αραιά και πού. 1 χρόνο τα έχω και το κάνουν απ' την αρχή.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FREY REACTOR Δεκέμβριος 22, 2006 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2006 Λοιπον το προβλημα ειναι υπαρκτο οσο και σοβαρο Υπαρχει πραγματι ελλιπης η κακης ποιοτητας μονωση με αποτελεσμα να επηρεαζονται τα ηχεια. ΔΕΝ ευθυνεται η ηλεκτρολογικη εγκατασταση καθως στον ιδιο χωρο τα Logi εχουν προβλημα ενω τα s750 π.χ οχι Εγω προσπικα τα χω βαλει και στο ups του αδερφου μου και κανει τα ιδια. Το προβλημα το χει παραδεχτει και η Logitech επισημα εδω αναλυτικα http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=191766 καποιοι μαλιστα πιανουν και ..ραδιοφωνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Δεκέμβριος 22, 2006 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από FREY REACTOR Λοιπον το προβλημα ειναι υπαρκτο οσο και σοβαρο Υπαρχει πραγματι ελλιπης η κακης ποιοτητας μονωση με αποτελεσμα να επηρεαζονται τα ηχεια. ΔΕΝ ευθυνεται η ηλεκτρολογικη εγκατασταση καθως στον ιδιο χωρο τα Logi εχουν προβλημα ενω τα s750 π.χ οχι Εγω προσπικα τα χω βαλει και στο ups του αδερφου μου και κανει τα ιδια. Το προβλημα το χει παραδεχτει και η Logitech επισημα εδω αναλυτικα http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=191766 καποιοι μαλιστα πιανουν και ..ραδιοφωνο ασχημα ειναι?θα ακουμε και τους αγωνες απο τα ηχεια μας :P :P :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Δεκέμβριος 23, 2006 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2006 Πριν είχα τα x-530 και έκαναν κλικ ακόμα και όταν άναβε ο θερμοστάτης του καλοριφέρ... τα 5500 δεν επηρρεάζονται... (φτου φτου φτου δόξα το θεό... δεν θέλω να φανταστώ τι θα γινόταν αν άναβε το καλοριφέρ με τα 5500 να παίζουν σε ψηλές στάθμες...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΕW1999 Δεκέμβριος 23, 2006 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2006 Δεν εχω παρατηρησει αυτο που λες αλλα εχω σπαστει απο οτι καθα φορα που ανοιγει ή κλεινει ενας διακοπτης ακους ενα ηχο απο το γουφερ ασχετως και αν ειναι στο ups ή οχι τι φαει ξερει κανεις ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Δεκέμβριος 23, 2006 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2006 Ραδιοφωνο ακους οταν καλωδιο ρευματος και καλωδιο ηχειων ειναι καθετα οποτε σχηματιζεται κυκλωμα LC,δηλαδη κεραιαΚαι για να μην παρεξηγηθω επειδη αυτα τα εμαθα προ 10ετιας και μπορει να μην τα λεω απολυτως σωστα και επειδη δεν εχω εμπειρια απο τα ηχεια που λετε,το πιο πιθανο ειναι να φταινε τα καλωδια.Επισης "χρατς χρουτς" κανουν τα σκονισμενα ποτενσιομετρα(δλδ το ρυθμιστικο της εντασης)κυριως οταν αλλαζεις την ενταση και θεωρητικα λυνεται με λιγο καθαρισμαΒασικος κανονας στο hi-end μονωμενο και χοντρο καλωδιο ηχειων(τουλαχιστον 2-3cm διατομη) ή/και "φερίτες" για το μαγνητικο πεδιο που δημιουργει το καλωδιο γυρω του Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Δεκέμβριος 24, 2006 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2006 To προβλημα μπορει να ακουστει και με την ενταση ανοιχτη σε καποια σταθμη χωρις να κανω τπτ? Αρχική απάντηση από mortisboy ...επισης οσον αφορα την αποδοση τους...απο Audigy 2ZS πηγα σε X-FI Extreme Music και μπορω να πω οτι τοτε ξυπνησαν τα ηχεια μου :D εεπ....ωωπ!! Τι διαφορες ειδες?Την audigy 2zs εχω και γω αλλα δεν θεωρισα σημαντικο να παρω xfi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 24, 2006 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2006 εγω απο XFI -> ZS δεν ειδα καμμια διαφορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Δεκέμβριος 24, 2006 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2006 εμενα παλι εδω και μια εβδομαδα δεν παιζουν 3 δορυφοροι,δικιμασα αν ειναι καμμενα αλλα δεν ειναι, τι παιζει παιδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Δεκέμβριος 24, 2006 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2006 Αν κατάλαβα καλά εννοείς ότι 3 συγκεκριμένα κανάλια δεν παίζουν? Ούτε με το test των ηχείων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Δεκέμβριος 25, 2006 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2006 Eχω κ τα x530 και τα z5500, τα δευτερα δεν εχουν κανει το παραμικρο.Τα μικρα ομως κ ραδιοφωνο στα μεσαια πιανουν κ θορυβους διαφορους που υποθετω οτι προερχονται απο παρασιτα στη γραμμη ρευματος. Προφανως παραειναι ευαισθητα στις μικρες στιγμιαιες μεταβολες τασης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Δεκέμβριος 25, 2006 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2006 Αρχική απάντηση από mortisboy [22-12-2006 16:53] ...επισης οσον αφορα την αποδοση τους...απο Audigy 2ZS πηγα σε X-FI Extreme Music και μπορω να πω οτι τοτε ξυπνησαν τα ηχεια μου :D πραγματικα... μια απ'τα ιδια κι εδω αν και με τα Gigaworks S750 και οχι με τα 5500 κι εγω αναβαθμισα απο Audigy 2ZS σε XFi Xtreme music και επαθα πλακα δεν το πιστευα αυτο που ακουγα... ιδιο THX calibration των ηχειων... CMSS surround on και στις δυο... (παιζουν και τα 7 δλδ) crystalizer στην XFi (υποκειμενικο μεν αλλα εμενα μ'αρεσει στα Mp3s) και δεν μπορω πλεον να βαλω πανω απο 10% bass και 50% ενταση... τοσο μεγαλη διαφορα στην ενταση αυτο το 108db?, τι να πω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Δεκέμβριος 25, 2006 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2006 Αρχική απάντηση από blade_pan [Χθες, στις 11:19] To προβλημα μπορει να ακουστει και με την ενταση ανοιχτη σε καποια σταθμη χωρις να κανω τπτ? εεπ....ωωπ!! Τι διαφορες ειδες?Την audigy 2zs εχω και γω αλλα δεν θεωρισα σημαντικο να παρω xfi... ...εεε και γω ετσι ελεγα αλλα το τολμησα...ειδα τρομερη διαφορα σε ενταση και καθαροτητα ηχου οταν παιζουν δυνατα και χωρις παραμορφωση...αλλα το θεμα ειναι στην ποιοτητα του ηχου...πολυ πιο γεματος ηχος και το crystalizer κανει την διαφορα.....ασε που στα games πλεον ακουω και αλλους ηχους που πριν δεν ακουγα αα..να πω επισης πως τα εχω με coaxial συνδεμένα με ανταπτορα στην x-fi απο RCA->καρφι Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Δεκέμβριος 25, 2006 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2006 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 23:34] πραγματικα... μια απ'τα ιδια κι εδω αν και με τα Gigaworks S750 και οχι με τα 5500 κι εγω αναβαθμισα απο Audigy 2ZS σε XFi Xtreme music και επαθα πλακα δεν το πιστευα αυτο που ακουγα... ιδιο THX calibration των ηχειων... CMSS surround on και στις δυο... (παιζουν και τα 7 δλδ) crystalizer στην XFi (υποκειμενικο μεν αλλα εμενα μ'αρεσει στα Mp3s) και δεν μπορω πλεον να βαλω πανω απο 10% bass και 50% ενταση... τοσο μεγαλη διαφορα στην ενταση αυτο το 108db?, τι να πω... ...οντως μαν ακριβως και εδω τα ιδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιανουάριος 10, 2007 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2007 Εγω επίσης παρατήρησα μια μικρή διαφορά στην ένταση του ήχου οταν μεταπήδησα απο Coaxial σε Optical. Η οπτική παίζει ελάχιστα πιο δυνατά... Ολα αυτα με την X-Fi Platinum. Το μικρό ντουπ μου το εκανε και εμενα ανα 15 λεπτά περίπου αλλα ΜΟΝΟ στην ομοαξονική. Οταν τα ηχεια παίζουν μεσω οπτικής ινας τοτε ειναι αψογα. Ουτε θόρυβοι ουτε τιποτα. Μηπως εχει να κάνει με το γεγονός οτι η Coax μεταφέρει τον ηχο με ηλεκτρικο παλμο ενω με την οπτική, με παλμούς φωτός? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FREY REACTOR Ιανουάριος 13, 2007 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2007 οι θορυβοι παντως εχου να κανουν με τη μαγνητικη θωρακιση των ηχειων και οχι με το τυπο της συνδεσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.